Veiling Holger Hetzel geannuleerd, kopen kan vanaf maandag

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 12315
Geregistreerd: 20-04-16

Veiling Holger Hetzel geannuleerd, kopen kan vanaf maandag

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-11-20 18:22

Persbericht
Sport

Afbeelding
Hollywood, een van de aangeboden paarden. Foto: Maik Walrafen


Met hoge verwachtingen keek springruiter en trainer Holger Hetzel met zijn team uit naar de 16e springpaardenveiling op zaterdag 21 november. De veiling, die zowel live als online zou plaatsvinden, is echter geannuleerd. De gedeeltelijke lockdown in Duitsland en vele andere landen maken het onmogelijk om gasten te ontvangen in zijn binnenhal in Goch. Daarmee verdwijnt het persoonlijk contact en individueel advies wat Holger Hetzel hoog in het vaandel heeft staan.

“In de afgelopen 16 jaar hebben wij onze springpaardenveiling laten uitgroeien tot een r evenement met een zeer bijzondere sfeer, inclusief alle opwindingen en emoties die bij een veiling horen. Ons grootste belang is het persoonlijk contact met onze klanten. Dat is vanwege Covid-19 helaas maar beperkt mogelijk”, verklaart Holger Hetzel. “Om deze reden is het voor ons geen optie om enkel een online veiling te organiseren. Dit past niet bij ons en ons concept.”

Veilingpaarden beschikbaar
Ondanks de annulering van de veiling hebben klanten nog steeds de kans om de streng geselecteerde en kwalitatief hoogwaardige veilingpaarden aan te schaffen. De dertien springparaden zijn hier te vinden: https://www.holger-hetzel.com/collection.

Ondanks de huidige beperkingen is het uitproberen van de paarden op elk moment mogelijk. Geïnteresseerden kunnen vanaf maandag 16 november tot en met de oorspronkelijk geplande veilingdatum op 21 november de paarden rechtstreeks kopen bij Holger Hetzel.

“Ik ben blij dat ik ook dit jaar veilingpaarden van de allerhoogste kwaliteit heb gevonden. Bij iedere klant die de paarden kwam testrijden of via FaceTime de paarden uitprobeerde, hebben de paarden hun geweldige kwaliteiten getoond. Gezien de huidige ontwikkelingen op het gebied van vaccins verwachten wij onze klanten volgend jaar weer een geweldige veiling kunnen bieden ”, zegt Holger Hetzel.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AngeliqueB, DotBot, lies_sparkle, luxx, Renss, Selina, Xandyandme, xLoki en 11 bezoekers