Topics van de maand: oktober

Moderators: Essie73, Polly, xingridx, Firelight, Ladybird, Muiz, Mjetterd, NadjaNadja, ynskek

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 103152
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Topics van de maand: oktober

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-11-20 07:09

* Bokt.nl
Bokt Community

Afbeelding
King Morgan, kruising Quarter/Welsh Cob van 23. In eigendom van Marlies Maathuis.


Heb je een topic gespot dat we niet mogen missen? Stuur die dan per pb, incl. een linkje naar het topic, naar Bellatrix.

Bokker ZoZenn heeft opstap problemen met haar paard. Tot het gevaarlijke aan toe. TS krijgt al veel tips maar misschien vind je het interessant om te lezen of kan je nog wat toevoegen. Klik hier: [RT-V] Wat te doen: Paard met opstapprobleem (heftig steigeren)

Veel paarden lopen hun hooi door de hele stal en op deze manier wordt er best wat hooi verspilt. Deze bokker is op zoek naar een oplossing daarvoor. Ze wordt wel wat beperkt in haar mogelijkheden dus het is een uitdaging om iets te vinden wat werkt. Heb je nog suggesties? Klik dan hier.

Ooit gehoord dat een paard tijdens het spelen de tong van het andere paard vastpakt en niet meer loslaat? Het overkwam de bokker in dit topic: [VSW] Paard houdt in weide tong van ander paard vast Lees het topic en misschien heb je zelf wel ervaring of suggesties.

Bokker Sannens wil na tig jaar niet meer gereden te hebben toch het rijden weer oppakken. Ze heeft alleen geen rijkleding en dergelijke meer en vraagt zich af wat ze tegenwoordig nou precies allemaal nodig heeft. Misschien loop je tegen hetzelfde probleem aan en dan is dit wel een handig topic. [RUI] Na jaren beginnen met paardrijden, wat heb ik nodig?

Wat elk jaar terugkomt is vuurwerk. En dan met name dat veel paarden er bang van zijn. Het paard van deze bokker vind harde geluiden al niets dus ze denkt dat het met oud en nieuw helemaal vreselijk gaat zijn. Ze zou erg geholpen zijn met tips. [OPG] Spanning bij geluid - wat te doen met vuurwerk?

❤️ Elizabeth Olsen ❤️ Scarlet Witch ❤️
KLIK --> Volg mijn verhuizing naar een nieuwbouw woning!
Ik zoek een kantoorbaan voor 36/40 uur in de omgeving van Achterveld. Max 30 min reizen. Geen opleiding/ervaring maar wel motivatie om te leren en opleidingen te doen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bertje16, Dewii, DotBot, pluklief, Theeglas en 11 bezoekers