Podiumklassering voor Dubbeldam in CSI3* Opglabbeek

Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
prugelpiet

Berichten: 12618
Geregistreerd: 20-01-12

Podiumklassering voor Dubbeldam in CSI3* Opglabbeek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-11-20 15:39

Equnews
Sport

Afbeelding
Jeroen Dubbeldam, hier met Est di Palatina tijdens de Gemeente Arnhem Prijs op Outdoor Gelderland. Foto: Marjo


In Sentower Park werd zondag het hoogtepunt van een druk internationaal weekend gesprongen: de CSI3* Grand Prix. 59 deelnemers traden aan in deze rubriek mét barrage. 16 combinaties konden de nul behouden in het basisparcours. Een goed gevulde barrage moest dus uitsluitsel bieden.

De winst ging naar Marcus Ehning. Hij demonstreerde in de barrage en reed Calanda 42 (v. Calido I) foutloos naar de finish in 36,16 seconden. Hiermee verpulverde hij de tijd van Kevin Staut, die tot dan aan de leiding stond. Staut reed een pijlsnelle ronde in het zadel van For Joy van't Zorgvliet Hdc (v. For Pleasure) en finishte in 38,94 seconden. De top drie werd vervolledigd door Jeroen Dubbeldam. Hij reed Oak Grove's Carlyle (v. Casall) foutloos rond in 41,13 seconden.

Oliver Lemmer (Obora's Chloe) en Guillaume Foutrier (Ensingà) volgden op plaatsen vier en vijf. Niels Bruynseels was de beste Belg. Hij reed een snelle ronde in het zadel van Delux van T&L (v. Toulon) maar tikte één balk uit de lepels. Jos Verlooy en Varoune (v. Verdi TN) volgden op de achtste plaats.

Olivier Philippaerts (H&M Legend of Love), Annelies Vorsselmans (Wilandro 3), Jens Vandenberk (Faldiano) en Wilm Vermeir (Dm Jecqmotte) namen plaatsen tien tot en met dertien mee naar huis.

I am because you were


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Annienke, Mediatoolkitbot, Melzazu, NinaCharlie, Vagabondo en 19 bezoekers