Online dressuurproeven rijden kan weer via Paardrijden.nl

Moderators: Essie73, Polly, xingridx, Firelight, Ladybird, Muiz, Mjetterd, NadjaNadja, ynskek

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Suikerspinda
Correspondent

Berichten: 6044
Geregistreerd: 22-08-12
Woonplaats: Sabadell

Online dressuurproeven rijden kan weer via Paardrijden.nl

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-20 13:32

KNHS
Sport
Afbeelding
Foto: Marjo


Door de aangescherpte maatregelen om het Coronavirus terug te dringen kunnen er momenteel geen wedstrijden gereden worden. Reden voor de KNHS om snel weer online dressuurevents open te zetten op paardrijden.nl, zodat ruiters thuis een dressuurproef kunnen opnemen en deze online laten beoordelen door een KNHS-jurylid. Sinds gisteren kun je je weer inschrijven voor een Event Online Dressuurrijden op 22 en 29 oktober.

Vanwege de huidige coronamaatregelen worden de evenementen van online paardrijden weer open gesteld binnen het huidige format. Het KNHS heeft inmiddels een uitgebreide evaluatie van het format achter de rug en het dressuurforum heeft een advies gegeven over de toekomst van online dressuurproeven rijden. Binnenkort zal hier meer informatie over naar buiten komen. Tot die tijd wordt er vooralsnog met het bestaande format en de bestaande spelregels gewerkt.

De KNHS biedt leden deze mogelijkheid zolang de maatregelen van de Overheid gelden, om binnen deze maatregelen, toch de training van paarden en ruiters thuis te ondersteunen. Het is van groot belang dat alle geldende regels van de Overheid te allen tijde worden nageleefd.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ashley1, ClaudiaDer, eva92, Saaams, snelgrijs en 11 bezoekers