KWPN en AES komen met gezamenlijke voordracht voor de WBFSH

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13322
Geregistreerd: 20-04-16

KWPN en AES komen met gezamenlijke voordracht voor de WBFSH

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-10-20 22:28

KWPN.nl
Sport

Afbeelding
Foto: Hippo Foto / Dirk Caremans / FEI


Het KWPN en het AES gaan met een WBFSH-voordracht een samenwerking aan. Het KWPN en het AES dragen Dr. Eva-Maria Broomer aan als Vice-President en Ralph van Venrooij als leidinggevende van de Uitvoerende Commissie.

Het KWPN en het AES zijn het erover eens dat de uitdagingen waar onze branche nu - en in de toekomst - voor staat, alleen kunnen worden aangepakt door samen te werken en sterke relaties te smeden tussen de verschillende stamboeken en landen. In het voorstel geven beide stamboeken het volgende aan: “We zijn optimistisch dat een dergelijke samenwerking veel potentie heeft en kan helpen om de belangrijkste strategische doelstellingen van de WBFSH op het gebied van onder andere de internationale fokwaarden en gegevensuitwisseling vooruit te helpen. Daarnaast kan het kansen bieden voor fokkers over de hele wereld.”

“Met Dr. Eva-Maria Broomer en Ralph van Venrooij hebben we twee uiterst deskundige en hooggekwalificeerde personen voorgesteld die bovenal een bewezen staat van dienst hebben als uitstekende teamspelers, het bereiken van overeenkomsten en het ontwikkelen van positieve werkrelaties binnen, tussen en buiten onze organisaties”, gaat het voorstel verder. Dr. Eva-Maria Broomer is uitvoerend directeur bij British Breeding en Ralph van Venrooij is Hoofd Fokkerijzaken bij het KWPN. “We zijn verheugd om zo de WBFSH-leden de mogelijkheid te bieden om voor de allereerste keer te stemmen voor een team van uitstekend geschikte personen voor de functies van Vice-President en Uitvoerende Commissie, maar ook voor een baanbrekend initiatief van samenwerking tussen WBFSH-aangesloten stamboeken om de organisatie ten goede te komen en om onze gemeenschappelijke doelstellingen te bevorderen om alle fokkers en stamboeken van sportpaarden te ondersteunen.”

Ruim een jaar geleden trad Ralph van Venrooij bij het KWPN in dienst als Hoofd Fokkerijzaken. Een functie die hem op het lijf geschreven blijkt. Samen met zijn collega’s heeft Ralph er al voor gezorgd dat met kleine veranderingen veel verschil is gemaakt. Onder meer op het gebied van de evenementen, sales en interne taakverdeling zijn er al grote stappen gezet en de verdere toekomst ziet hij met aanstekelijk optimisme tegemoet. In maart jl. is er een artikel over Ralph geschreven, lees dit gehele artikel hier.


Update 16-10 Bron: KWPN.nl
De voordracht vanuit het KWPN en de AES aan de WBFSH heeft zo zijn vruchten afgeworpen met als resultaat dat Dr. Eva-Maria Broomer is verkozen tot Vice President en Ralph van Venrooij verkozen is tot leidinggevende van de Uitvoerende Commissie. De heer Paul Hubert is herkozen als bestuurslid bij het stemmen vandaag.

Ralph van Venrooij is erg enthousiast over deze uitdaging. “We zijn heel gelukkig dat wij onze Nederlandse fokkers nu nog beter kunnen vertegenwoordigen binnen de organisatie van de stamboeken op mondiaal niveau. Hierdoor kunnen we ook de voortgang directer aanjagen en monitoren.”
Laatst bijgewerkt door JPitty op 16-10-20 18:27, in het totaal 2 keer bewerkt
Reden: Niet werkende URL gecorrigeerd + update erbij gezet.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: abbij, Annabel, Bytespider, Daninietje, dvink, F_inley, Gini, Lalidan, MAD_fan, meintje, Thincla, xPearl en 31 bezoekers