Markant BK aangewezen voor het verrichtingsonderzoek

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 12280
Geregistreerd: 20-04-16

Markant BK aangewezen voor het verrichtingsonderzoek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-10-20 23:09

KWPN.nl
Fokkerij

Afbeelding
Markant BK tijdens de KWPN Stallion Show 2020. Foto: Marjo


Vanmiddag kwam de hengstenkeuringscommissie Gelders paard, bestaande uit voorzitter Marloes van der Velden, Jan Pen en Arie Hamoen bijeen op het KWPN centrum om de Gelderse hengst Markant BK te beoordelen.

Geregistreerde Bertus Verwaijen uit Eerbeek had deze hengst aangemeld in het kader van de Herkansing onder het zadel. Markant BK is een zoon van Wilson uit de ster preferente merrie Wiezelma, een dochter van Sirius. Het fokprodukt van L.W.M. Kollenburg uit Oirschot werd beoordeeld op zijn drie basisgangen alsmede zijn instelling en bewerkbaarheid. Ook tijdens het springen kon de hengst goed worden beoordeeld. Markant BK moetnog aan een aantal veterinaire voorwaarden voldoen en wanneer dit geen problemen oplevert, wordt hij op woensdag 28 oktober aanstaande, samen met de reeds eerder aangewezen zes driejarige Gelderse hengsten, aangeboden voor het verrichtingsonderzoek.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 996981, AnnaXBoy, Celebi, ChiniChar, Dallista, Fnanne, laura22, LiannePuthzy, miekxlady97, neisti, pandour4evuh, Pova, RianneH, sabine1979, Selima, Siebel, siloux, Zapje, Zick_Zack en 14 bezoekers