[FOTO] Dierendag: De huisdieren van de teammies!

Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14314
Geregistreerd: 20-04-16

[FOTO] Dierendag: De huisdieren van de teammies!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-10-20 19:54

* Bokt
Community
Dierendag

Na alle dieren van gebruikers, zijn jullie mogelijk ook nieuwsgierig geworden naar hoe het met de teammies zit. Binnen de NR staat in de onofficiële functieomschrijving dat je een kat moet hebben. Eventueel te vervangen door een fret. Of knuffels. Maar hoe zit het met de andere kleurtjes? Welke huisdieren zijn er zo binnen het volledige team? Hier dus een verzameling van de huisdieren van teammies!Afbeelding
Zeus, Max en Flip(per), de hondjes van Balance

Moderator van de Kantine, Balance, heeft thuis drie kleine honden: wit, zwart en grijs. Op de onderste foto zien we Zeus. Hij kwam onverwacht op het pad bij Balance en familie, en bleef meelopen. Slim en vlug omschrijven hem het beste maar daarnaast is Zeus ook erg aanhankelijk. Balance omschrijft hem als "een echte werkhond in kleine verpakking!"

Daarnaast heeft ze Schnauzer Max en Flip(per) het Vlinderhondje.
Ooit was er een t.v. serie over een dolfijn die flipper heette.
Waarschijnlijk heeft de verkoper Flip daar naar genoemd aangezien hij vaak op zijn achterpoten zit zodat hij beter uitzicht heeft.
Eigenlijk net zoals stokstaartjes ook doen.Afbeelding
Sam en Benjamin


NR-Lid Pepperrr deelt het huishouden met 2 miauwende exemplaren. Sam en Benjamin. Sam, de rode, en Benjamin, de Main Coon. Ondanks dat het geen dikke vriendjes zijn, kunnen ze prima samen met elkaar leven. Ze dagen elkaar vaak uit, wat weer uitdraait op soms hilarische situaties. Pepperrr omschrijft Sam liefkozend als een 'rooie rotzak'. Hij gooit alles wat je op randjes laat liggen op de grond, vreet alle planten op en durft best eens tikkertje te spelen als je langs loopt. En Benjamin? Die is de rust zelve.Afbeelding
Luna Lovegood van Lagonda


Luna Lovegood, oftewel Luuntje, woont thuis bij NR-Lid Lagonda. 4,5 jaar geleden ging zij naar het asiel om te vragen om een moeilijke, oude kat die eigenlijk niemand mee naar huis wou nemen. En zo mocht Luuntje mee naar huis. Luuntje heeft een niet zo'n fijn verleden, en het heeft erg veel tijd en geduld gekost, maar Luuntje en Lagonda hebben een 'mutual understanding' ontwikkelt. Met Luuntje haar ruim 16 jaar hoopt Lagonda dat ze nog een paar fijne en rustige jaren voor zich heeft.
Afbeelding

Miijá, een Tsjechoslowaakse wolfhond met daarnaast Fientje, een Britse korthaar.
Onderaan zien we Lotje en Nua, allebei een Heilige Birmaan.
Deze gezellige beestenboel woont bij Algemeen2-mod Duhelo
Afbeelding
Meneer de Rooy en Frits.


Meneer de Rooy en Frits. Frits besteed zijn vrije tijd aan oefenen voor deelname aan de Formule 1. Er word geoefend met racen, maar ook met mediatraining en netjes stil liggen voor de camera. Als Frits niet hard aan het scheuren is in zijn wagen, speelt hij graag met zijn vriend Meneer de Rooy, Rooyke genoemd voor vrienden. Het leukste spelletje? Elkaar de kop eraf bijten. Frits en Rooyke wonen bij hun teambaas Oscar.


Afbeelding
Het tuig van Jpitty


NR-Lid JPitty heeft geen zelf rondwandelende huisdieren in huis, maar dat betekent niet dat ze niks heeft om het huis in de gaten te houden. Vanaf het nachtkastje houd dit 'tuig' de boel nauwkeurig in de gaten. Van haar in Zwitserland wonende broer en schoonzus kreeg ze de paardjes via de post voor verjaardagen. Het blauwe dekje van het valk paardje bevat de naam van Jpitty, een leuk detail. Het Appenzeller hondje in het midden kwam van haar ouders, als bedankje voor het oppassen op de hond.
Afbeelding

Bovenaan ging mini-smurf naar grote smurf, en met Double en
Trouble die we onderaan zien is altijd wat te beleven.
Dit bonte gezelschap woont bij Algemeen-1 mod Ynskek

Afbeelding

Deze grote en kleine woef wonen bij Informatief en Markt Mod Dyonne


Afbeelding

Joep, Pieter en Vik van Ymor


Afbeelding

Pas 17 lentes jong: Milo woont bij Melissa0304.


Afbeelding


Het allerliefste maatje van Nissima: het fretje Tyrion! Na jarenlang ratjes te hebben gehad wilde ze een huisdier die wat langer mee ging. Dat werd de toen 1-jarige Tyrion. Met Nissima is hij naar Spanje verhuisd. Hij houdt niet echt van knuffelen, maar des te meer van gezelligheid; waar zijn baasjes zijn, daar slaapt hij het liefst. Inmiddels heeft het 5-jarige fretje insulinomen en ondanks een operatie nog steeds ziek, maar met regelmatige dierenartsbezoekjes blijft hij zich gelukkig goed voelen. Nissima hoopt dat ze hem voorlopig nog op deze manier bij zich mag hebben!Afbeelding


Bij Neonlight op de bank ligt Kiko, bij voorkeur onder een dekentje en met haar liefste knuffels.

Afbeelding

Konijntjes Otje en Bunny en katten Bello, Boots, Mika en Kitty
wonen bij NR-Lid Prugelpiet
Afbeelding

Jamie van Hoofd-nieuwsredactie Lalidan.
Gelukkig zolang er geknuffeld kan wordenAfbeelding
De beestenboel van Ods


Bij Ods is het een drukke beestenboel thuis!
Drie Oosterse dames: Seal Tortie Siamees Joy (5), haar dochter Flan (2: Cinnamon Siamees) en nichtje Chip (2: Cinnamon Tortie Siamees) zitten vol kattenkwaad maar liggen 's avonds toch heerlijk op de bank onder een kleedje. Buitenkat Muis is alweer 15, is ooit aangekomen via de dierenbescherming en heeft een heerlijk leven als stalkat. Verder zijn er drie Nubische gecastreerde bokken: Piet en Anton (samen op de foto) en Nelis, die hun inloopstal en weides delen met twee KuneKunes, genaamd Boudewijn en Olivier. Rechts onderin een foto van Canyon, een 11-jarige Australian Kelpie die het fantastisch vindt om erop uit te gaan naar bos of strand. Verder zijn er nog een 20tal Cochin krieltjes te vinden bij Ods thuis om de gezelligheid compleet te maken!


Afbeelding

Het is druk bij PrincesJ. Bas, Guus, Sjors, Bikkel, Poes, Elvis,
Ciske, Bruno, Bun, Witje en Sproet wouden allemaal even hallo zeggen.

Afbeelding


Lily woont bij NR-Lid Marjo
Afbeelding

Bij Muiz wonen twee prachtige poezendames: Ragdoll Luna (links, 2,5 jaar) wenst graag aandacht maar wel op haar voorwaarden. Main Coon Fleur (rechts) heeft officieel Amalia en gedraagt zich, aldus Muiz, ook als een echte prinses. Het liefst ligt ze de hele dag tegen Muiz aan en wanneer dat niet kan, gaat de spreekwoordelijke sirene aan. Ook vangt ze graag vlinders als cadeautje voor Muiz...


Afbeelding
De beestenbende van Rije


Een harige boel bij Bezwaarscommisie-lid Rije. Linksbovenin zien we Schnabel, een Russische dwerghamster vernoemd naar Parker Schnabel, een goudzoeker uit de Yukon uit het Discoveryprogramma Gold Rush. Zowel Schnabel de hamster als Parker Schnabel voelen zich namelijk op hun opperbest als ze mogen graven. Schnabel is al 3 jaar, maar doet nog dapper door! Naast Schnabel zien we Pluk en Aagje, net 2 weken samen en nog erg gesteld op hun privacy. Onder Pluk en Aagje schitteren Zaza en Dollie, twee nieuwschierige bemoeials. Zaza heeft genoeg lef om op de kat te jagen, en Dollie gaat haar hard achterna in dit zelfvertrouwen. En als laatst de gevlekte gezusters Siepie en Koe. Behalve hun kleur en mama hebben ze niks gemeen, behalve dat baasje gek op ze is!
Afbeelding
Het is gezellig thuis bij Essie73


Linksbovenin kunnen we wervelwind Lana van 9 bewonderen. Een Bull Pinscher. Eigenlijk een dwerg pinscher, maar gewoon erg breed gebouwd. Lana luisterd heel goed, zolang er iemand thuis is. Is er niemand thuis en word er een deur vergeten? Dan gaat Lana graag op onderzoek uit, gaat slapen op bed of eet de kattenbrokjes op. Naast Lana ligt knuffelkont Bo van 11 te slapen. Gek op Daan en eist toegang tot de slaapkamer. Onder lana hebben we nog een rooie rakker, angsthaas Kees! Voor wie goed kijkt heeft Kees een verrassing, hij heeft namelijk 2 verschillend gekleurde ogen! Naast Kees ligt Dips, dochter van Bo en oogappeltje van Essie73. Dips was niet helemaal gepland, Bo is via het horraam weten te ontsnappen om op date te gaan met de mainecoon kater uit de buurt. Dips is ontzettend eigenzinnig en in gedrag af en toe net een hond. Zo kan ze echt apporteren met een balletje en speelt ze graag met Lana. Naast Dips zit hamster/mini-cavia Oreo. Zo gauw Oreo wakker word gaat ze voor het deurtje van haar verblijf zitten om opgepakt te worden. Knuffelen, over de bank rennen, badderen in het zand behoren allemaal tot de vaste rituelen. Overdag slaapt Oreo vooral, onzichtbaar, want ze heeft haar holletje erg diep in haar hamsterscape verblijf gemaakt.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.

Tieneke

Berichten: 21721
Geregistreerd: 26-09-05
Woonplaats: Hasselt, België

Re: [FOTO] Dierendag: De huisdieren van de teammies!

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-10-20 20:39

Wat een superleuke diertjes allemaal!!
Maar bij die foto van de hond van Duhelo viel mijn mond wel effe open, wat een prachtig dier <3

Cookies
Berichten: 6577
Geregistreerd: 30-10-02
Woonplaats: Tuinzania

Re: [FOTO] Dierendag: De huisdieren van de teammies!

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-10-20 20:42

Wat ontzettend leuk. Veel katten ook. <3

Come over to the dark side, we have cookies!

LiesM
Berichten: 444
Geregistreerd: 06-08-05
Woonplaats: Midden Drenthe

Re: [FOTO] Dierendag: De huisdieren van de teammies!

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-10-20 21:35

Lagonda, wat een topper ben je om voor Luuntje te hebben gekozen.
Hoop dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten.

Mando

Berichten: 15776
Geregistreerd: 11-06-06
Woonplaats: Als Rotterdamse tussen de Friezen.

Re: [FOTO] Dierendag: De huisdieren van de teammies!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-10-20 15:23

Wat leuk om te lezen

Wat jij van mij vindt mag je houden, het is niet van mij.

IMAY1990

Berichten: 1911
Geregistreerd: 02-01-14
Woonplaats: Amsterdam

Re: [FOTO] Dierendag: De huisdieren van de teammies!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-10-20 15:58

Wat een supermooie dieren <3

In 2022 en 2023 heb ik meegedaan met Kikathlon, een triathlon evenement om geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker. Ook dit jaar doe ik weer mee https://www.kikathlon.nl/christel-koend ... erdam-2024

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: __Leonie, anjali, cp112, Ilayla, Majolen, PuurPaard en 28 bezoekers