Uitslaande brand in manege Emmeloord

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14025
Geregistreerd: 20-04-16

Uitslaande brand in manege Emmeloord

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-09-20 23:35

Equnews.nl
Algemeen

Afbeelding
Foto: Jim Hollander/ FEI


Bij de manege aan de Sportlaan in Emmeloord heeft maandagmiddag een uitslaande brand gewoed. Volgens de brandweer ging het om een loods met hooi die uitgebrand is. Er waren geen mensen of dieren in het gebouw aanwezig.

Het vuur werd rond 13.40 uur gemeld. Een ambtenaar die bij het nabijgelegen scoutinggebouw een salmonella-controle uitvoerde, hoorde rond die tijd knallen bij de manege vandaan komen. Waarschijnlijk ging het om gasflessen die door het vuur ontploften.

De brandweer rukte met meerdere wagens uit om de brand te bestrijden. Even voor 16.00 uur werd het sein brand meester gegeven. Er wordt nog wel veel water op het hooi gegooid om te zorgen dat het vuur echt uit is. Later op de dag wordt alles nog uit elkaar getrokken om te kijken of er echt geen vuur meer is. De brandweer verwacht nog wel een paar uur daarmee bezig te zijn.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 996981, cariena1, ClaudeBot, Kimmie25501, KleinBoefje, Lau07, LiannePuthzy, Lugea, mailow en 16 bezoekers