CHI Genève gaat door

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 12315
Geregistreerd: 20-04-16

CHI Genève gaat door

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-09-20 23:29

Equnews.nl
Algemeen

Afbeelding
Boyd Exell tijdens CHI Genève 2016. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans


In een persbericht heeft het CHI Genève aangekondigd dat de editie deze winter zal doorgaan. De prestigieuze wedstrijd staat in december op de agenda.

De organisatoren zijn de afgelopen maanden druk geweest met het plannen van de zestigste editie van CHI Genève, waarbij aan alle strenge maatregelen vanwege corona wordt voldaan. Hoewel de situatie vanwege de coronapandemie ieder moment kan veranderen, was het streven van de organisatie om het evenement door te laten gaan zodat ruiters en menners van wereld-top-niveau elkaar in Genève kunnen treffen.

Hoogtepunten zijn met name de twintigste Rolex IJRC Top 10 Finale op vrijdagavond en de Rolex Grand Prix, een van de vier legs van de Rolex Grand Slam, op zondag. De vorig jaar gelanceerde competitie voor talentvolle U25-ruiters wordt opnieuw gehouden, evenals de Indoor Cross Country en de FEI Driving World Cup.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CarpeDiem_, DotBot, Em_, Facebook, Froemel, Hawkeye, joyceje1985, Nanne, xSCWx en 13 bezoekers