Coronamaatregelen aangescherpt: geen publiek bij evenementen

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 12961
Geregistreerd: 20-04-16

Coronamaatregelen aangescherpt: geen publiek bij evenementen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-09-20 23:23

* Equnews.nl
Algemeen

Afbeelding
Publiek, zoals hier bij Jumping Amsterdam 2020, is voorlopig niet
meer toegestaan. Foto: Marjo


Tijdens de persconferentie is bekend gemaakt dat er geen versoepeling komt van de Coronamaatregelen, in tegendeel. Een aantal van die maatregelen treft ook de paardensport: de komende drie weken is publiek bij wedstrijden verboden en sportkantines moeten dicht.

Verder wordt het maximale aantal mensen dat mag samenkomen op een accommodatie teruggebracht. Buiten geldt een maximum van 40 personen en binnen een maximum van 30 personen.

Verder gaat gelden dat in andere gebouwen dan de eigen woning geldt dat er met maximaal 4 personen een gezelschap mag worden gevormd. Kinderen tot en met 12 tellen hierbij niet mee.

Paardensportwedstrijden, -evenementen en -locaties (maneges bijvoorbeeld) vallen onder ‘doorstroomlocaties’. Daarvoor gelden er andere maatregelen. Morgenavond gaan ze van kracht.

Lees hier meer over de maatregelen

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


MightyMike

Berichten: 2824
Geregistreerd: 08-11-04

Re: Coronamaatregelen aangescherpt: geen publiek bij evenementen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-09-20 11:22

Hoe wordt de doorstroomlocatie bedoeld als manege? Ik kreeg via fnrs te lezen dat ik als ouder niet meer bij de manegeles mag kijken (kleine les, vaak slechts 1 of 2 ouders die kijken). Da's voor mij lastig, ik rijd er ver voor, dus heen en weer om rijden als ik de kinderen afgezet heb, is niet te doen en om nou 2 uur achter elkaar in de auto te moeten zitten 2 keer per week toch een tegenvaller.. Maar zoals ik het hier lees zou het wel mogen, of lees ik het verkeerd?

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Hinneke, AmyJamess, Banjer, BlackClaw, CupCakes_, Esmee_RS, Facebook, Lieuwkje_90, Mars, Mnoonn, Mondy, nafnaf, Nymphe, Paulien, rosslover, Xhiske en 17 bezoekers