KNHS-Hartog Lucerne Trophy krijgt finale

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13264
Geregistreerd: 20-04-16

KNHS-Hartog Lucerne Trophy krijgt finale

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-09-20 16:45

Persbericht
Sport

Afbeelding
Foto: Jim Hollander/ FEI


Nadat vanwege Covid-19 de oorspronkelijke finale van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy niet door kon gaan, is er nu goed nieuws. Op 30 oktober wordt op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo een ‘open’ finale verreden van deze leuke en nuttige rijstijlcompetitie voor ponyruiters.

Combinaties kunnen deelnemen aan deze ‘open’ finale als ze voldoen aan de gestelde voorwaarden die ook al van kracht waren bij de start van de oorspronkelijke competitie. Belangrijk is dat je dit jaar maximaal 16 jaar oud bent (of wordt), en met een D-pony uitkomt in het Z of ZZ-springen.
Een combinatie mag in de periode tussen 1 januari 2020 en de finale van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy in de klasse ZZ uitkomen. Zodra echter in deze periode gestart wordt in de KNHS Topsport Jeugdcompetitie, mag een combinatie niet meer in de KNHS-Hartog Lucerne Trophy uitkomen. Kijk hier voor meer informatie en alle bepalingen.

Naast de dagprijs voor de finalewedstrijd op 30 oktober, wordt er ook een winnaar bekend gemaakt van de eindstand, de eindstand wordt berekend over de beste twee competitiewedstrijden + de finale.

Inschrijven kan online via MIJN KNHS. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bytespider, DotBot en 5 bezoekers