Ponyruiters NL voorlopig 2e na eerste manche Nations Cup

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 12897
Geregistreerd: 20-04-16

Ponyruiters NL voorlopig 2e na eerste manche Nations Cup

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-09-20 23:17

Equnews.nl
Sport

Afbeelding
Foto: Jim Hollander/ FEI


In Sentower Park werd vandaag de laatste Nations Cup van de dag gesprongen: die voor pony's. De Ierse ruiters gingen met de overwinning aan de haal in deze eerste manche. Het Ierse team onder leiding van Lucy Allen eindigde op een totaal van 0 strafpunten, waardoor ze zondag als leiders van start kunnen gaan.

De Nederlanders staan voorlopig op zilver. Het Nederlandse team kreeg slechts één springfout achter hun naam. Siebe Leemans (Voodstock de l'Astree) zorgde voor het schrapresultaat. Hij tikte met zijn ruin drie balken uit de lepels. Logan Fiechter (Kadanz van Orchids) en Emile Drenth (Oschar vd Beekerheide) konden de nul wel behouden. Myla van Andel en Uriel (v. Matchello) kregen één springfout achter hun naam.

De Belgische ponyruiters staan voorlopig op de derde plaats met een totaal van vijf strafpunten. Laure Tijskens (Navayo) en Charlotte Frederick (Easter BB) sprongen beide een foutloze ronde. Frederick kreeg echter één puntje voor tijd achter haar naam. Frederik Mees en Pinto kregen twee springfouten, wat het schrapresultaat was. Voor Vic de Plecker en Orchid's Anucia (v. Kanshebber) was er één springfout.

Klik hier voor de resultaten

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie