Voorlopig geen versoepeling wat betreft sportevents België

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13328
Geregistreerd: 20-04-16

Voorlopig geen versoepeling wat betreft sportevents België

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-09-20 17:37

Equnews.nl
Sport

Afbeelding
Foto: Raphael Macek Photography


Vandaag zat de veiligheidsraad opnieuw samen om een eventuele versoepeling van de Corona-maatregelen te bespreken. Wat voor onze sport vooral belangrijk is, is hoe het verder moet met sportevenementen en evenementen in het algemeen. Voorlopig is er nog geen verandering: buiten zijn sportevents nog steeds toegelaten met 400 toeschouwers, binnen zijn er slechts 200 personen toegelaten.

Wel werd erop gehamerd dat er momenteel aan protocollen gewerkt wordt om deze regels eventueel te versoepelen. Wat dit betekent voor het aankomende indoor-seizoen, is nog niet duidelijk. Hierop is het wachten op richtlijnen van de federatie en hoe de huidige gezondheidssituatie verder evolueert.

Een andere opvallende nieuwe maatregel is dat de mondmaskerplicht wordt afgeschaft. Vanaf oktober is het niet meer noodzakelijk om een mondmasker te dragen als een sociale afstand van 1,5m gegarandeerd kan worden. Wat dit betekent voor de sport, is nog niet duidelijk.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: DotBot, nathe, SemrushBot en 21 bezoekers