Programma-wijziging NK Dressuur door grote deelname

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14027
Geregistreerd: 20-04-16

Programma-wijziging NK Dressuur door grote deelname

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-09-20 23:36

Persbericht
Sport

Afbeelding
Edward Gal en Glock's Zonik, regerend Nederlands Kampioen. Foto: Aniek1985


Ermelo (KNHS) – Over iets meer dan een week zal de titelstrijd op het NK Dressuur losbarsten. Van 17 tot en met 20 september staat het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo geheel in het teken van deze titelstrijd. Nog niet eerder was de animo voor deelname aan het NK Dressuur in Ermelo zo groot. Om iedereen deel te kunnen laten nemen aan het NK is er een kleine programma wijziging nodig.

Voor de Zware Tour verandert er niets aan het programma. Op zaterdag rijden alle deelnemers aan dit kampioenschap de Grand Prix Special en op zondag rijdt een deel de Grand Prix en de beste ruiters van TeamNL gaan dan van start in de Kür.

Wijzigingen
Om iedereen die dat wil een startplaats te bieden zijn er bij de junioren en het KNHS-kampioenschap ZZ-Zwaar enkele programma wijzigingen. Zo zal de kleine finale van de Junioren verplaatst worden naar ring 2. Voor het de ZZ-Zwaar zal de grootste wijziging plaatsvinden. De kleine finale gaat op zaterdag in ring 2 verreden worden, de finale staat zondag in de hoofdpiste op het programma.

Het terrein zal er dit jaar als gevolg van de Coronaregels anders uit zien. Zo zal de ruimte rond de hoofdpiste volledig gevuld zijn met tribunes en VIP-boxen, om voldoende bezoekers te kunnen ontvangen.

Kaartverkoop
Kaarten voor zondag zijn al uitverkocht. De toppers van zondag zullen op zaterdag allen deelnemen in het eerste onderdeel van het NK, de Grand Prix Special. Voor deze spectaculaire zaterdag zijn nog wel kaarten verkrijgbaar.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website. Rekening houdend met de regels omtrent Covid-19 zijn alle plaatsen genummerd en wordt er in het kaartverkoopsysteem rekening gehouden met social distancing .
Donderdag is de toegang gratis.

Kijk voor meer informatie, deelnemers en kaartverkoop op https://www.nk-dressuur.nl

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 3heathcliff5, Azhari, gaucho, Ginny135, Jessica_1998, Jet, Lalladidoo, m0niekkkie, Tinkermuts, Utixo en 4 bezoekers