Hoog verkooppercentage in vierde online veulenveiling

Moderators: Essie73, EvelijnS, Muiz, NadjaNadja, xingridx, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
prugelpiet
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 10165
Geregistreerd: 20-01-12
Woonplaats: Drenthe

Hoog verkooppercentage in vierde online veulenveiling

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-09-20 09:50 Tip de Nieuwsredactie

KWPN
Fokkerij

Afbeelding
Foto: Marjo


In totaal is vanavond 80% van de veulens verkocht. Investeerders uit het buitenland weten de veulens van de KWPN Online Veulenveilingen goed te waarderen. Ook tijdens deze vierde online veiling gaat de helft van de verkochte veulens naar het buitenland.

Kopers uit Rusland, Zweden, Finland, België, Italië, Spanje, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland maakten vanavond de dienst uit. De gemiddelde prijs bleef net onder de 4.000 euro steken. Deze veiling is in samenwerking georganiseerd met VDL Stud.

8.500 euro voor Dallas VDL-dochter
Een Russische klant wist Dallas VDL-dochter Pallasse Ryal K vast te leggen voor 8.500 euro. Zij werd het duurste veulen van deze editie. Naar dezelfde klant gaat voor net iets meer dan de helft, 4.500 euro, Polevus (v.Carrera VDL). De merries lagen goed in de markt want het een-na-duurste veulen werd Jardonnay VDL-dochter Peggye Sue-D, zij gaat voor 6.000 euro een toekomst tegemoet in Zweden. Ook diverse bieders aasde op Pierrot T, een zoon van Hardrock Z. Hij blijft voor 5.000 euro in Nederland.

Volgende collectie
De vijfde collectie komt volgende week maandag 7 september online. Het bieden hierop gaat op vrijdag 11 september van start en de veiling sluit vervolgens op maandag 14 september. Wilt u op de hoogte blijven van de veilingen en het laatste nieuws daarover? Meld u dan aan als veilinggeregistreerde en KWPN houdt u op de hoogte.


troi
Berichten: 16172
Geregistreerd: 12-09-08
Woonplaats: Boven Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-20 09:55

Zijn dit de overblijvers? Kwalitatief wat minder? Lijken me redelijk gewone prijzen namelijk. Niets bijzonders. Of liggen de gewone veulenprijzen bij de kwpners zo laag dat deze in verhouding nog wel hoog zijn?

fotoshoot van mijn knappe ventje !!

[ITP] hop hop hop quarter in galop, dankzij emdr!


germie

Berichten: 20859
Geregistreerd: 02-04-02

Re: Hoog verkooppercentage in vierde online veulenveiling

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-20 11:15

Ik vind de prijzen ook normaal. Zo kun je nog wel een keer een leuk veulen van een veiling halen. Ik kijk normaal niet eens naar veilingen.

Zadeladvies, africhting, instructie dressuur en springen, bitadvies, bitloos advies. Gediplomeerd instructeur. Fotografie. Voor vragen stuur een pb.

janne19
Berichten: 16299
Geregistreerd: 12-12-04

Re: Hoog verkooppercentage in vierde online veulenveiling

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-20 11:50

Dit zijn gewoon reële prijzen


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BlogBeat, DogWords, Latinnnn, Veralla, xAnthea en 8 bezoekers