Nederlands eventingteam op goudkoers in Strzegom.

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 12280
Geregistreerd: 20-04-16

Nederlands eventingteam op goudkoers in Strzegom.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-08-20 12:02

Bokt.nl
Sport

Afbeelding
Merel Blom met Ceda N.O.P. Foto: Leszek Wójcik /FEI /Flickr


Na de dressuur en het springen staat het Nederlandse eventingteam aan de leiding in Strzegom. In de CCI4*-landenwedstrijd blijven zij Duitsland en Oostenrijk voor in de tussenstand. Voor vanmiddag staat de cross country op het programma, deze start om 14.15.

In de eerste twee onderdelen hebben de oranje ruiters in totaal 85,90 strafpunten verzameld. Duitsland volgt met 93,10 en Oostenrijk heeft er 95,30. Het wordt nog een spannende strijd voordat de medailles worden uitgereikt.
Voor Nederland komen Merel Blom, Laura Hoogeveen, Raf Kooremans en Jordy Wilken aan de start.

Merel Blom reed met Ceda N.O.P. 27,6 strafpunten in de dressuur en bleef foutloos in het springen. Daarmee staat zij individueel derde.

Laura Hoogeveen haalde met Wicro Quibus N.O.P. in totaal 27,5 strafpunten in de dressuur en 0,8 strafpunten voor tijdsoverschrijding in het springen. Dit bracht haar tot een totaal van 28,3 strafpunten en een individueel zesde plaats.

Raf Kooremans heeft Dimitri N.O.P. meegenomen naar Polen. In de dressuur reed hij naar 29,2 strafpunten en ook hij haalde 0,8 strafpunten in het springen wegens tijdsoverschrijding. In totaal staat hij nu met 30 strafpunten op een negende plaats.

Jordy Wilken heeft van de vier ruiters het slechtste resultaat behaald, en is daarmee het wegstreepresultaat. In de dresuur behaalde hij 34,3 strafpunten en in het springen tikte Burry Spirit een balk uit de lepels. Met in totaal 38,7 strafpunten staat hij nu individueel 18e.

De cross is hier live te volgen. Om 14.15 start de CCI4*.

Kijk hier voor de teamresultaten
Kijk hier voor de individuele resultaten

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ALiuvv, dinek123, FrNo, furious, History_, Ilayla, Kairos, Knoek, lllaura, spookyskippy, TheWelsh en 13 bezoekers

cron