Valkenswaard opent haar deuren voor tweespan paarden

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 12235
Geregistreerd: 20-04-16

Valkenswaard opent haar deuren voor tweespan paarden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-08-20 17:34

KNHS
Sport

Afbeelding
Foto: Marjo


Van 7 tot en met 11 oktober staan de terreinen van Exell Equestrian aan de Horse Boulevard in Valkenswaard geheel in het teken van het Wereldkampioenschap voor vierspan paarden. In overleg met de nationale en internationale hippische sportfederatie heeft de organisatie besloten een beperkt aantal internationale tweespanrijders toe te laten.

Voor deze groep wordt een tweesterren-wedstrijd uitgeschreven. De beste landen uit het individuele klassement van het Wereldkampioenschap in Drebkau 2019 ontvangen een uitnodiging om deelnemers af te vaardigen. Tweespanrijders uit Hongarije, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk, aangevuld met Polen, zijn van harte welkom. Het aantal tweespanrijders dat per land kan starten, is afhankelijk van het aantal inschrijvingen voor het Wereldkampioenschap en voor de tweesterren-wedstrijd voor vierspan paarden.

Laatstgenoemde rubriek is eveneens aan het programma toegevoegd om de vierspanrijders die net buiten de boot vallen om hun land te vertegenwoordigen op het WK, toch in de WK-sfeer te laten deelnemen. Voor het WK mogen er zes deelnemers per land starten.
Uiteraard heeft het WK vierspannen bij de programmering de absolute prioriteit. Er is voldoende trainingsmogelijkheid voor alle aanspanningen en bij slechte weersomstandigheden rijden de tweespannen in een andere dressuur-en vaardigheidsring.

De organisatie heeft inmiddels de volledige goedkeuring van de Gemeente Valkenswaard voor de organisatie van het WK, dat vooralsnog zonder publiek plaatsvindt. Alle wedstrijdonderdelen zijn echter via een (betaalde) livestream te volgen op internet!

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


lovehaffie

Berichten: 893
Geregistreerd: 08-04-05
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-20 00:11

Nieuwsredactie schreef:
Laatstgenoemde rubriek is eveneens aan het programma toegevoegd om de vierspanrijders die net buiten de boot vallen om hun land te vertegenwoordigen op het WK, toch in de WK-sfeer te laten deelnemen.


Nieuwsredactie schreef:
dat vooralsnog zonder publiek plaatsvindt.


Lekker tegenstrijdig haha, het wk gevoel maar dan wel een wk zonder publiek? Dan is het toch gewoon een wedstrijd zonder publiek? :+ Juist het publiek maakt vaak een wk-sfeer :o

(L) Wimbley
Haflinger Wimbley onder het zadel!
Altijd al een mooie film gewild van je paard of iets anders?! LAvideo Wij doen het graag voor een leuke prijs!

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie