Pavo Cup-winnaars en Friese hengsten stelen de show

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 11128
Geregistreerd: 20-04-16

Pavo Cup-winnaars en Friese hengsten stelen de show

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-02-20 00:58

KWPN
KWPN

Afbeelding
Wylster 463 voor de sjees. Foto: Marjo


Afgelopen zaterdagavond op de KWPN Stallion Show was er volop ruimte voor shows. De Pavo Cup-winnaars kwamen ruimschoots aan bod in een mooie clinic. En ook was er ruimte ingelast voor de enkele Friese hengsten die het publiek op de banken kregen.

Johan Hamminga lichtte toe hoe de jonge Pavo Cup-winnaars zich zo goed mogelijk konden tonen. Keano RS2 met Marieke van der Putten, Johnny Depp met Renate van Uytert en reservekampioen Imagine met Bart Veeze lieten zich uitermate fijn zien. Hamminga benadrukte dat de juiste houding de paarden uitnodigt om hun gangen optimaal te kunnen tonen. Steeds over de rug, van achteren naar de hand toe.

Vanuit Friesland waren vijf Friese hengsten naar het Brabantse land gekomen om hun kunnen te tonen aan het internationale publiek. En dat klom op de banken! Zo iets hadden ze nog nooit gezien. Marc Peter Spahn toonde de dressuurkwaliteiten van Elias 494 waarmee hij deze maand zijn wereldbekerdebuut maakt, Judith Pietersen toonde Limited Edition, die gevorderd is tot de Lichte Tour.

Eise 489 werd spectaculair aan de lange lijnen voorgesteld door Jelmer Chardon en Wylster 463 en Nane 492 kwamen aangespannen in actie. Een mooie show die laat zien dat de twee wereldleiders op het gebied van de fokkerij zich met zo’n show prachtig kunnen versterken.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Essie73, hagelslag, Loe_Loe, SemrushBot, Tessaaa, Zebrastreep en 8 bezoekers