KWPN Stallion Show: VHO Trofee voor Geniaal

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 11128
Geregistreerd: 20-04-16

KWPN Stallion Show: VHO Trofee voor Geniaal

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-02-20 17:46

kwpn
Dressuur, Fokkerij, KWPN

Afbeelding
Dinja van Liere met Geniaal. Foto: Marjo


“Ik weet wel wie er bij mij bovenaan staat”, besluit Mariëtte Sanders – van Gansewinkel haar toelichting op de winnende kür op muziek van Geniaal. De Vivaldi-zoon bemachtigde met Dinja van Liere 78,57% en dat was de hoogste score in de vier deelnemers tellende VHO Trofee.

“Een zeer compleet paard dat van de vier hengsten het verst in de africhting is. Geniaal laat prachtige pirouettes zien en heeft in de draftour een prachtige zelfhouding. De wisselseries loopt de hengst met veel voorbeentechniek door”, meldt de jury over de negenjarige Geniaal (Vivaldi uit Wocky elite IBOP-dres PROK D-OC van Biotop, fokker familie Traa uit Maren-Kessel).

Ferguson valt op in het uitstrekken
De tweede plaats was voor Ferguson (Floriscount uit Liebelei van Lauries Crusador, fokker Erika Luetjen uit Grasberg). De hengst valt op met zijn vele ruimte in de uitgestrekte gangen, al mogen de pirouettes nog zeker kleiner. Totaal: 76,07%.

Hermės voor Franklin
Hermès (Easy Game uit Bukkie keur pref EPTM-dres van Flemmingh, fokker G. Gijsbers uit Loosbroek) verkreeg met Dinja van Liere 73,3% en daarmee bleef hij voor op de speciaal uit Denemarken overgekomen Franklin (Ampère uit Warkle M ster PROK van Ferro, fokker Stal Gasaya uit Dorst / Veehandel Musterd uit Hooge Zwaluwe), die onder Bettina Jäger Jensen veel kwaliteit in de basisgangen liet zien, maar ook de nodige spanning had.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anja_Joost, bedazzled1, BlogBeat, CharlieVM, Freyr, Jussem, Koekie73, micksage, Nathalie18x, Petpa, Prima2Donna, Pytje, Voliza en 8 bezoekers