Trainersseminar: Oud Olympiërs aan de slag met de toekomst

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9909
Geregistreerd: 20-04-16

Trainersseminar: Oud Olympiërs aan de slag met de toekomst

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-11-19 22:10 Tip de Nieuwsredactie

knhs
Dressuur, Springen, Eventing

Afbeelding
Anky van Grunsven op de Olympische Spelen in Beijing 2008.
Foto: Kit Houghton / FEI

Van 17 tot en met 19 januari vindt het jaarlijkse KNHS Trainersseminar weer plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Dit jaar is het thema: ‘Oud Olympiërs aan de slag met de toekomst.’ De KNHS is er enorm trots op dat diverse oud Olympiërs meewerken aan deze unieke editie van het KNHS Trainersseminar.

Het KNHS-trainersseminar richt zich op de instructeurs, trainers en coaches. Je bent van harte welkom om één of meerdere dagen hierbij aanwezig te zijn. Buiten een leuke dag waar je heel veel kennis en inspiratie opdoet, behalen instructeurs met een actieve KNHS-Instructeurslicentie voor het bezoeken van het KNHS Trainersseminar 50 licentiepunten. Ben je geen instructeur, trainer of coach? Ook dan ben je van harte welkom!

Programma
Volgende week maakt de KNHS alle namen bekend van deze nooit eerder vertoonde combinatie van top trainers die dit seminar naar ongekende hoogte zullen brengen. De oud Olympiërs nemen ons mee in de verschillen van rijtechnieken en de ontwikkeling van paarden. Wat is er veranderd? Welke weg staat dé toekomst van hippisch Nederland te wachten? Wat kunnen zij leren van de weg naar de top?

We lichten alvast een tipje van de sluier op over het programma:

Vrijdagavond staat in het teken van het springen met onder andere Jos Lansink, zevenvoudig deelnemer aan de Olympische Spelen.

Op zaterdag staat de dressuur centraal met Anky van Grunsven: drievoudig Olympisch kampioen, Ruiter van de Eeuw en Nederlander met de meeste Olympische medailles op de zomerspelen. Naast Anky geven twee andere Olympische ruiters en trainers acte de présence tijdens het Trainersseminar Dressuur. Op deze dag verschijnen er tevens verschillende (jonge) talenten in de baan.

Zondag sluit het KNHS Trainersseminar af met Eventing. ‘s Werelds succesvolste eventingtrainer, Olympisch dressuur- en eventingruiter en oud-trainer van het Britse én het Duitse eventingteam, Chris Bartle reist af naar Ermelo om aan de slag te gaan met een aantal talentvolle eventingruiters. Chris Bartle heeft een Britse achtergrond, daarom zal een groot deel van deze dag de uitleg in het Engels zijn. Daarnaast wordt er ook uitleg gegeven door Nederlandse top-eventingruiters in het Nederlands.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Riel

Berichten: 1953
Geregistreerd: 04-11-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-12-19 12:41

Salinero! <3 Prachtig droompaard! :+:

Rijden haar kinderen er al met Sali?

Getup

Berichten: 7502
Geregistreerd: 27-01-07

Re: Trainersseminar: Oud Olympiërs aan de slag met de toekomst

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-12-19 13:14

Zie wel eens foto's voorbijkomen, Sali staat hartstikke harig gepensioneerd te zijn.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, Hicaria, Kaatje81, nicolanca, pillow, Rinkex, Rooss_24 en 15 bezoekers