Bokt.nl • Topics van de maand: oktober
Pagina 1 van de 1

Topics van de maand: oktober

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-11-19 08:46
door Bellatrix
*Bokt.nl
Bokt community

Heb je een topic gespot die we niet mogen missen? Stuur die dan per pb, incl. een linkje naar het topic, naar Bellatrix.


Deze maand hebben we een paar mooie topics uitgezocht.

Welke voeding heeft mijn paard nodig? Dat is een vraag die veel paardeneigenaren zichzelf stellen. De Bokker in dit topic heeft een jong paard op rust en vraagt zich af welk voer ze hem moet geven. Heb je ook een jong paard (op rust) en twijfel je over de voeding, kijk dan in dit topic.

Op medisch vlak kunnen we nog veel leren en het is nog interessant ook. In [MD] Botbreuken bij paarden: de succesverhalen wordt veel interessante informatie uitgewisseld en zelfs röntgenfoto's. Neem vooral een kijkje!

Paarden zijn soms niet te begrijpen. Het ene moment is er niets aan de hand en het andere moment vliegt je paard weg van 'iets'. Bokker plutolover heeft problemen met haar paard op de trailer. Hij is erg onrustig. Ze krijgt veel tips van andere Bokkers. Bekijk het topic hier: [TAO] Heen weg een schatje. Terug weg een draak trailer probleem

In dit topic zoekt Bokker princequillo naar informatie over 2 paarden in het buitenland. De eigenaren willen meer weten maar hebben geen paspoort. Ze hoop dat er mensen zijn die kunnen helpen om achter meer informatie te komen.

Deze Bokker heeft een paard gekocht dat 15 jaar van dezelfde eigenaar is geweest en daarna een jaar op een manege heeft gestaan. Paard is slecht behandeld en is nu lastig in de omgang en met rijden. Ze vraag tips om hier mee om te gaan. Heb je ook tips voor haar, plaats ze dan hier: [YRT] Paard is slecht behandeld, hoe ga ik hier mee om