13 november: KNHS College Tour met Bianca Schoenmakers

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9527
Geregistreerd: 20-04-16

13 november: KNHS College Tour met Bianca Schoenmakers

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-10-19 11:33 Tip de Nieuwsredactie

knhs
Springen

Afbeelding
Bianca Schoenmakers. Foto door aniek1985

Woensdagavond 13 november staat de KNHS College Tour in het teken van het springen. Een praktische avond voor ruiters en instructeurs, waarbij springen in de klasse B tot met de klasse ZZ aan de orde komt. Deze avond krijg je antwoord op heel veel vragen die je misschien wel hebt over het springen. Hoe bereid je jezelf of je leerlingen voor op een rijstijlrubriek? En waar zou een jury meer aandacht aan moeten besteden? Ben je instructeur of jurylid? Dan behaal je 50 theoriepunten op je basiskwalificatie (instructeurs) of overige kwalificaties (juryleden).

Waarom is de rijstijlbeoordeling in de klasse B belangrijk voor het doorstromen naar de klasse L waar de barrage op tijd wordt verreden? En als de barrage op tijd is hoe train je je paard daar dan voor? Kun jij in de barrage voluit gaan en past dit bij de opleiding van je paard? Hoe komt het dat veel ruiters de overgang van de klasse L naar de klasse M moeilijk vinden? Is het alleen de driesprong of komt het omdat je opeens wel “passend” bij de hindernis moet kunnen rijden?
Bianca (Bokker Schoentje) geeft deze avond les aan 3 groepen. Een groep beginners waarbij de stijlbeoordeling aan de orde komt, een groep L/M combinaties en een groep Z/ZZ combinaties.

Bianca Schoenmakers
Schoenmakers komt uit een familie van paardenliefhebbers. Al op 19-jarige leeftijd kwam ze als springamazone in dienst bij paardenfokker en -handelaar Hans Dings in het Brabantse Heeze. Op dit moment is ze werkzaam bij Stal Everse in Waddinxveen. Ze heeft in haar loopbaan honderden rubrieken gewonnen en is in wedstrijden op tijd regelmatig verreweg de snelste. Internationaal heeft ze diverse prijzen gewonnen waaronder de Grote Prijs van Neeroeteren en de Grote Prijs van Samorin.

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)
Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Klik hier voor meer informatie.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Amaryllis

Berichten: 10096
Geregistreerd: 11-07-04

Re: 13 november: KNHS College Tour met Bianca Schoenmakers

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-19 12:01

Wat een mooie kans Bianca!! Supermooi podium voor jou!!

jobamara
Berichten: 3501
Geregistreerd: 23-11-10

Re: 13 november: KNHS College Tour met Bianca Schoenmakers

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-10-19 08:38

Zo gaaf!

Suzanne F.

Berichten: 40085
Geregistreerd: 03-03-01

Re: 13 november: KNHS College Tour met Bianca Schoenmakers

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-10-19 14:16

Leuk!!

"Through dangers untold and hardships unnumbered, I have fought my way here to the castle beyond the Goblin City to take back the child that you have stolen. For my will is as strong as yours, and my kingdom is as great - You have no power over me"


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Adrija, Boompje1985, Colien, Daantjuh88, Eapy, elske_, Iepoetjuh, Ies_, Isabel, janneke584, Just_Me, Laurahh, Miss87, Nimber, ogidni, Piekosjj, veerle92, xColorCross en 13 bezoekers