ACSI start eigen eventing-team

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 11095
Geregistreerd: 20-04-16

ACSI start eigen eventing-team

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-04-19 12:49

equnews
Eventing

Afbeelding
Alice Naber-Lozeman met ACSI Peter Parker. Foto door aniek1985

Na een periode van 20 jaar sponsoring door ACSI van Alice Naber-Lozeman, komt ACSI nu met het veelbelovende vervolg: een heel eventing team. Het ACSI Eventing Team bestaat naast Olympisch amazone Alice Naber-Lozeman (48) uit de succesvolle ruiters Janneke Boonzaaijer (22) en Thierry van Reine (19). Daarmee is het tweede commerciële Nederlandse eventing team een feit.

Op de North Holland Horse Trials in Oudkarspel met Pasen (19-21 april) komt het hele team aan start. Met het ACSI Eventing Team wil ACSI de eventing sport in Nederland in de breedte steunen en een positieve impuls geven. Alle toppaarden op internationaal niveau zijn voorzien van het voorvoegsel ACSI. Alice Naber zegt: “Ik vind dit team een superkans! Ik ben er dankbaar voor en erg blij mee. Ik zal er alles aan doen om dit team tot een succes te maken en mijn teamgenoten helpen waar ik kan!”.

Een terugblik: toen Ramon van Reine, CEO van ACSI, zelf stopte met zijn internationale Eventing carrière begon de sponsoring van Alice Naber. De inzet van Alice en deze sponsoring leidde tot deelname van Alice aan meerdere NK’s, EK’s en het WK 2018 in het Amerikaanse Tryon. Hoogtepunt uiteraard was de succesvolle deelname in 2016 aan de Olympische spelen in Rio de Janeiro. Nu is het grote doel voor Alice en het ACSI Eventing Team weer een deelname aan de Olympische Spelen, hopelijk te beginnen met Tokyo.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense, Oshaa, SemrushBot en 6 bezoekers