Gouden KNHS-speld voor Erna Bronsvoort

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9873
Geregistreerd: 20-04-16

Gouden KNHS-speld voor Erna Bronsvoort

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-12-18 18:32 Tip de Nieuwsredactie

knhs
KNHS

Dinsdagavond 18 december heeft Erna Bronsvoort de gouden KNHS-speld in ontvangst genomen van KNHS-voorzitter Cees Roozemond. Tijdens de Ledenraadsvergadering op 8 november nam Erna Bronsvoort al afscheid van het KNHS-bestuur.

Bestuurslid Marlies Reibestein bedankte Erna tijdens een informele bijeenkomst van het voltallige KNHS-bestuur in Markelo. “Namens het gehele bestuur, kantoor en Ledenvertegenwoordiging kan ik zeggen dat de KNHS jou zeer grote dank verschuldigd is voor je onvermoeibare inzet over de afgelopen jaren. We zullen je kennis, inzet, collegialiteit en vertrouwen zeer missen.”

Erna was sinds 2009 bestuurslid met de portefeuille breedtesport en in die rol betrokken bij projecten als de bouw en inrichting van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo en de ontwikkeling van het KNHS Young Leaders Program. Tevens heeft Erna een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van de vernieuwde ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS, het project VINO met oprichting van de disciplinefora en de deregulering en natuurlijk de breedtesportkampioenschappen waaronder de Hippiade.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Wen_, amandananana, Doppers, Eileen_, Elmee, misami, Myrthe1, SennaS, truus1957 en 18 bezoekers