Doron Kuipers grijpt hoofdwinst in Lier

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 11900
Geregistreerd: 20-04-16

Doron Kuipers grijpt hoofdwinst in Lier

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-12-18 18:22

Equnews
Springen


De 1.40m avond rubriek op het Azelhof in Lier werd een spannende strijd verreden, waarbij uiteindelijk het Nederlandse volkslied klonk. Doron Kuipers en Conor Swail hielden beiden de chrono onder de 30 seconden. De Nederlandse springruiter Kuipers sprong uiteindelijk naar de overwinning met de 8-jarige Lasino-nazaat F Termie R12.

Kuipers en de achtjarige bruine bleven nipt voor op Conor Swail met Pin Up De Hus Z (v. Pilot De Hus). De Ier werd opgevolgd in deze Grand Prix kwalificatie door Jonathon Buxton en Sekhmet De Keralys (v. Ela De La Cour). Net buiten het podium strandde Glenn Knoester op de vierde plaats met Clint Easter (v. Clinton).

Voor eigen publiek sprong Femke de Graaf als beste Belg naar de zesde plaats. Samen met Joker van de La Rosteehoeve (v. Faldiano) bleef De Graaf voor op Quentin Lambotte in het zadel van In the Mood (v. Winningmood).

Klik hier voor alle resultaten van de 1.40m rubriek.

Eerder op de dag in de 1.35m proef, snelde Caio Carvalho Filho naar de overwinning. Samen met de negenjarige Toulon-nazaat Jack Russel Db klokte Filho foutloos af in 23,25 seconden.

De Nederlandse springruiter Dennis van den Brink volgde op de tweede plaats na een foutloze omloop met de achtjarige Fiorado (v. Diarado). De combinatie stopte de chrono in 23,42 seconden en bleef zo voor op de Ierse springruiter Daren Hopkins met Fairytale 86 (v. Verdi TN).

Voor eigen publiek sprong Bunoit Moeskops net buiten het podium naar de vierde plaats. Moeskops strandde op de vierde stek met Kiarado (v. Diarado). Conor Swail vervolledigde de top vijf met Pin Up de Hus Z (v. Pilot De Hus).

Klik hier voor alle resultaten in de 1.35m rubriek.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 11 bezoekers