Houtzager en van der Vleuten winnen halve finale in Praag

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9567
Geregistreerd: 20-04-16

Houtzager en van der Vleuten winnen halve finale in Praag

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-12-18 23:09 Tip de Nieuwsredactie

bokt.nl
Springen


Zojuist is in Praag de halve finale verreden van de GCL Super Cup. De overwinning was voor Madrid in Motion. In dit team zitten Maikel van der Vleuten en Marc Houtzager.
Afbeelding
Maikel van der Vleuten en Verdi TN. Foto: Katerina Navojova/PPO

In de halve finale kwamen 12 teams aan de start. De beste zes teams van vanavond plaatsten zich voor de finale om de Super Cup, die aankomende zondagmiddag verreden word.

Maikel van der Vleuten met Verdi TN en Marc Houtzager met Sterrehof's Calimero wisten beiden foutloos te blijven. Ook hun teamgenoot Eduardo Alvarez Aznar wist foutloos te blijven. Daarmee waren ze het enige team die 0 strafpunten op het scorebord wist te houden.

Afbeelding
Marc Houtzager en sterrehof's Calimero. Foto: Katerina Navojova/PPO

Ook Leopold van Asten wist foutloos te blijven met VDL Miss Untouchable. Zijn teamgenoot Christian Ahlmann lukte dit ook. Alleen Evelina Tovek kreeg vier strafpunten. Daarmee behaalde hun team Scandinavian Vikings de tweede plaats.

Afbeelding
Leopold van Asten en VDL Miss Untouchable. Foto: Katerina Navojova/PPO

Harrie Smolders en Don VHP Z N.O.P. bleven eveneens foutloos in de halve finale. Zijn beide teamgenoten Jos Verlooy en Danielle Goldstein kregen vier strafpunten. Daarmee kwam hun team Montreal Diamonds op acht strafpunten totaal wat goed was voor de zesde plaats. Daarmee hebben alle vier de Nederlandse ruiters die deelnemen aan de GCL Super Cup zich geplaatst voor de finale aankomende zondagmiddag.

Zaterdag zullen de zestien beste ruiters van het lopen seizoen van de Global Champions Tour het tegen elkaar opnemen in de spannende LGCT Super Grand Prix.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: SentiBot en 2 bezoekers