Ibsen B wint hengstencompetitie Gelders paard in Ermelo

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9567
Geregistreerd: 20-04-16

Ibsen B wint hengstencompetitie Gelders paard in Ermelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-12-18 17:35 Tip de Nieuwsredactie

bokt.nl
Dressuur


Zojuist is in Ermelo de hengstencompetitie van start gegaan. De eerste rubriek was de hengstencompetitie Gelders paard. Deze rubriek werd gewonnen door Yardena van Es met Ibsen B (v. Wynton).

Twee combinaties kwamen aan start in deze rubriek. Marrit Reusien startte als eerste met de hengst Jupiler S (v. Charmeur). Jupiler S heeft een correcte en zuivere stap. De draf zou in zijn totaliteit even iets meer rust en een duidelijker zweefmoment mogen hebben. Daarnaast was er nogal wat tactverlies in de draf. Het wijken was wel heel erg goed. Paard wat royaal galoppeert met een goede balans. Deze combinatie werd tweede met een totaal van 76,5 punten.

De tweede combinatie in de baan was Yardena van Es met de hengst Ibsen B. De hengst geeft een goed beeld en is netjes voorgesteld. Ibsen B heeft een actieve stap en zou daarbij iets meer over mogen stappen. De hengst heeft een mooie houding in draf en draaft goed in tact. Het wijken was zeer goed. In de verruimingen zou de hengst zijn achterbeen iets meer onder mogen laten treden. Ibsen B heeft een correcte manier van galopperen. Paard wat achter goed zijn werk doet. Met een totaal van 79 punten won deze combinatie vandaag de hengstencompetitie Gelders paard in Ermelo.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Facebook, Sewri en 8 bezoekers