KWPN: Driejarige Governor-zoon Koning goedgekeurd

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 11881
Geregistreerd: 20-04-16

KWPN: Driejarige Governor-zoon Koning goedgekeurd

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-12-18 23:56

kwpn
Fokkerij, KWPN


Vanavond is de herkeuringscommissie dressuur bijeen geweest voor de herkeuring van de dressuurhengst Koning. De driejarige zoon van Governor werd na afloop van het afgelopen najaarsonderzoek niet ingeschreven in het stamboek. De eigenaar van Koning, Ad Valk uit Gorinchem, besloot echter om dit besluit te laten toetsen door de herkeuringscommissie.

De herkeuringscommissie, bestaande uit voorzitter Ad Aarts, Augusta Landsheer en Marijke Kool, heeft na inzage van alle relevante stukken én het horen van de voorzitter van de hengstenkeuringscommissie Bert Rutten, trainingsleider Henk Hammers en senior-inspecteur Wim Versteeg besloten om de hengst goed te keuren voor de KWPN-fokkerij.

De nu goedgekeurde Koning is een zoon van Governor en daarmee, na de dit voorjaar goedgekeurde Kayne, de tweede KWPN-goedgekeurde zoon van deze Totilas-zoon. Koning is gefokt bij S. Duinstra uit Eastermar. De moeder van Koning is de goed geteste elitemerrie Gucci Boa T. Deze dochter van Bretton Woods komt uit de elite sport-dres merrie Bolivia Top T, een dochter van Florencio met verder in de moederlijn elitedochters van Goodtimes en Zeoliet.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


BigOne
Berichten: 36678
Geregistreerd: 03-08-09

Re: KWPN: Driejarige Governor-zoon Koning goedgekeurd

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-12-18 19:00

Dus paard word eerst niet goedgekeurd en nu , op basis van een papieren herkeuring alsnog goedgekeurd?? Dus een herkeuringscommissie ziet zo'n hengst niet opdraven.

We live in a time where intelligent people are being silenced so that stupid people won’t be offended.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 996981, ComscoreBot, daphiena, Kimmie235, Maartje1990, marleen_usar, MoriMann, Naskur11, Plop1997, Renkle, StillAngel, Taartje, willemijn_T en 13 bezoekers