KWPN: Driejarige Governor-zoon Koning goedgekeurd

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9833
Geregistreerd: 20-04-16

KWPN: Driejarige Governor-zoon Koning goedgekeurd

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-12-18 22:56 Tip de Nieuwsredactie

kwpn
Fokkerij, KWPN


Vanavond is de herkeuringscommissie dressuur bijeen geweest voor de herkeuring van de dressuurhengst Koning. De driejarige zoon van Governor werd na afloop van het afgelopen najaarsonderzoek niet ingeschreven in het stamboek. De eigenaar van Koning, Ad Valk uit Gorinchem, besloot echter om dit besluit te laten toetsen door de herkeuringscommissie.

De herkeuringscommissie, bestaande uit voorzitter Ad Aarts, Augusta Landsheer en Marijke Kool, heeft na inzage van alle relevante stukken én het horen van de voorzitter van de hengstenkeuringscommissie Bert Rutten, trainingsleider Henk Hammers en senior-inspecteur Wim Versteeg besloten om de hengst goed te keuren voor de KWPN-fokkerij.

De nu goedgekeurde Koning is een zoon van Governor en daarmee, na de dit voorjaar goedgekeurde Kayne, de tweede KWPN-goedgekeurde zoon van deze Totilas-zoon. Koning is gefokt bij S. Duinstra uit Eastermar. De moeder van Koning is de goed geteste elitemerrie Gucci Boa T. Deze dochter van Bretton Woods komt uit de elite sport-dres merrie Bolivia Top T, een dochter van Florencio met verder in de moederlijn elitedochters van Goodtimes en Zeoliet.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


bigone
Berichten: 33699
Geregistreerd: 03-08-09

Re: KWPN: Driejarige Governor-zoon Koning goedgekeurd

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-12-18 18:00

Dus paard word eerst niet goedgekeurd en nu , op basis van een papieren herkeuring alsnog goedgekeurd?? Dus een herkeuringscommissie ziet zo'n hengst niet opdraven.

Mensen eisen vrijheid van meningsuiting als compensatie voor de vrijheid van denken waar ze zelden gebruik van maken. Kierkegaard.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: anjali, criollo_yess, HopeMyDay, Liseef, Piera en 20 bezoekers