Forums uitgelicht: [UK]Uit de kunst

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Daihyo

Berichten: 83525
Geregistreerd: 01-06-01

Forums uitgelicht: [UK]Uit de kunst

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-10-18 14:50 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl
Bokt community

Afbeelding

Bokt.nl kent naast de paardenfora ook het tabblad Algemeen. Op dit tabblad zijn fora te vinden die niets te maken hebben met paarden. Paardenmensen zijn immers ook gewoon mensen die naast hun paardenhobby ook nog een ander leven leiden. Deze maand lichten we een van deze fora uit, namelijk Uit de Kunst.

[UK]Uit de kunst is een van de creatieve fora op Bokt. Dit forum is voor alle creatieve uitspattingen, behalve fotografie. Denk hierbij aan tekenen, digitaal tekenen, borduren, schilderen en kleien. Maar ook alles over het schrijven van verhalen en het maken van sieraden kun je hier plaatsen. Je kunt hier je werk posten en om tips of commentaar vragen. Dat is heel handig wanneer je werk nog niet af is (WIP, work in progress), maar ook wanneer je bepaalde materialen of informatie zoekt over een bepaalde creativiteit kun je op [UK] terecht.

Zoals al in de introductie vermeld staat, dit forum is niet paardgerelateerd. Dit betekent dat je creatie niet perse iets met paarden te maken hoeft te hebben. Lees voor je plaatst wel even de regels en richtlijnen door, zodat je precies weet welke tag je moet gebruiken in je titel en waar je topic aan moet voldoen.

Gerelateerde topics:
[VN] Forums uitgelicht: Verzorgpaarden [VP]
[VN] Forums uitgelicht: [BRT]Buitenrijden, ruitervakanties en ...
[VN] Forums uitgelicht: In The Picture (ITP)
[VN] Forum uitgelicht: Paardenwelzijn
[VN] Forum uitgelicht: Fokkerij en afstamming.
[VN] Forum uitgelicht: Western


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ECM, Vagabondo en 9 bezoekers