Esmée Donkers genomineerd voor FEI Award

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9844
Geregistreerd: 20-04-16

Esmée Donkers genomineerd voor FEI Award

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-10-18 09:42 Tip de Nieuwsredactie

knhs
Dresuur

Afbeelding
Esmee Donkers en Chaina. Foto door Anja_96

Esmée Donkers en Chaina wonnen dit jaar twee individuele gouden medailles op het EK dressuur voor Young riders in Fontainebleau. Net als in 2016 en 2017 won ze ook dit jaar zilver met het Nederlandse team. Vandaag is bekend gemaakt dat Esmée genomineerd is voor een FEI Award in de categorie ‘Longines Rising Star’!

Young Stars
In totaal zijn vier ‘young stars’ in de leeftijd van 14 t/m 21 genomineerd die volgens de FEI de Award verdienen vanwege hun uitzonderlijke talent en commitment. Naast de twintigjarige Esmée uit Venhorst zijn dit in deze categorie: eventingruiter Victor Levecque uit Frankrijk en de springruiters Felix Koller uit Oostenrijk en Bunty Howard uit Zambia.

Best Groom
Alex Tyler-Morris is weliswaar een Engelsman, maar zijn nominatie heeft zeker een Nederlands tintje. Alex is de vaste groom van springruiter Harrie Smolders en is genomineerd voor de FEI Award voor 'Best Groom'.

De FEI Awards bestaan sinds 2009 en zijn in het leven geroepen door voormalig FEI-president HRH Prinses Haya. In totaal zijn twintig personen uit de hele wereld en uit alle FEI-paardensportdisciplines in vijf verschillende categorieën genomineerd voor de FEI Awards 2018. Naast de ‘Longines Rising Star’, worden ook titels verdeeld in de categorieën ‘Best Athlete’, ‘Best Groom’, ‘Against All Odds’ en ‘FEI Solidarity’. Je kunt van 5 t/m 15 oktober 2018 een online stem uitbrengen, de publieksstemmen tellen voor 50% van de uitslag, de andere helft wordt bepaald door een panel juryleden. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het FEI Awards 2018 Gala by Longines in Manama, Bahrein op 20 november.

Breng hier je stem uit. Let op: je moet in alle categorieën stemmen.

Klik op onderstaande afbeelding voor een video:

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ComscoreBot, Liaan, Merell123, Mo_86, Retjethorse en 14 bezoekers