Forums uitgelicht: Verzorgpaarden [VP]

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Daihyo

Berichten: 83806
Geregistreerd: 01-06-01

Forums uitgelicht: Verzorgpaarden [VP]

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-09-18 08:32 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl
Bokt community

Afbeelding
Foto Nikki de Kerf

"Een verzorgpaard is een paard dat door iemand anders wordt verzorgd dan de eigenaar. Degene die het paard verzorgt wordt dan "verzorger" genoemd. Wanneer de verzorger ook op het paard van de eigenaar mag rijden wordt er ook wel gesproken van een 'bijrijdpaard' en een 'bijrijder'." - Bokt Wiki

Wanneer je niet in de mogelijkheid bent om zelf een paard te kopen en te onderhouden, bestaat de mogelijkheid om een verzorg- of bijrijdpaard te zoeken. Je bent dan niet de eigenaar, maar kunt wel een of meerdere dagen genieten van een privépaard. Speciaal voor de verzorgers en bijrijders op Bokt bestaat het forum [VP]Verzorgpaarden.

Op VP kun je op een leuke en gezellige, maar toch serieuze manier met elkaar ervaringen over je verzorgpaarden delen. Als het je leuk lijkt om actief mee te posten op VP, kun je je verzorgpaard voorstellen in het centrale topic. Je kunt hier bijvoorbeeld vertellen over je ervaringen met verzorgpaarden. Natuurlijk zijn ook eigenaren van verzorgpaarden welkom op VP. Als verzorger of eigenaar kun je bijvoorbeeld je belevenissen met anderen delen. Maar op VP kunnen ook zowel verzorger als eigenaar vragen stellen of een discussie starten over verzorgkwesties.

Dat het niet altijd makkelijk is om een goede bijrijder/verzorger of juist een leuk verzorg-/bijrijdpaard te vinden, blijkt wel uit de goedlopende topics [VP] Ook zo moeilijk om een bijrijder te vinden, deel 5 en [VP] Ook zo moeilijk om een verzorgpony te vinden? Deel 2.
Maar ook voor tips voor bijvoorbeeld een cadeautje voor de eigenaar van je verzorg-/bijrijdpaard of advies over het zoeken van een verzorg-/bijrijdpaard of hoe om te gaan met bepaalde situaties met paard en/of eigenaar, kun je terecht op VP.

Gerelateerde topics:
[VN] Forums uitgelicht: [BRT]Buitenrijden, ruitervakanties en ...
[VN] Forums uitgelicht: In The Picture (ITP)
[VN] Forum uitgelicht: Paardenwelzijn
[VN] Forum uitgelicht: Fokkerij en afstamming.
[VN] Forum uitgelicht: Western


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amber_anne, amy_leftover, BrechtCarlos, DearDarling, Freyr, Heide83, Hemellichaam, janneke584, Lisette0, Michelleex, Nickeltje, noordje, Radian6, Sorro, storm666 en 17 bezoekers