HIP Awards uitgereikt tijdens Horse Event

Moderators: Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx, Essie73, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 8864
Geregistreerd: 20-04-16

HIP Awards uitgereikt tijdens Horse Event

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-09-18 10:51 Tip de Nieuwsredactie

persbericht
Overige


Op vrijdag 14 september zijn tijdens Horse Event in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen de HIP AWARDS uitgereikt. Stichting HIP (Hippische Innovatieve Projecten) is een samenwerkingsverband van de grote organisaties in de paardenwereld en de opleidingsinstanties Aeres en HAS Den Bosch. De prijsuitreiking vond plaats ten overstaan van ruim 500 paardensport professionals die deelnamen aan het jaarcongres van de FNRS.

De HIP AWARD voor de Hippische Ondernemer van het Jaar werd voor de 14e keer uitgereikt, en ging dit jaar naar Manege Middenhof uit Maassluis. Dat bedrijf werd door de vakjury gekozen uit drie genomineerde paardenbedrijven vanwege de uitstekende indeling en opzet van het bedrijf, de samenwerking met de plaatselijke vereniging en een mbo-opleiding paardensport, de lessen voor gehandicapten en de constante vernieuwing in het bedrijf waarbij rekening wordt gehouden met duurzaamheid en milieu. Ondernemer Rob van der Voort is lid van het FNRS bestuur en zet zich in voor de algehele ontwikkeling van de sector. De HIP AWARD werd uitgereikt door jurylid Peter van der Veeken, hippisch specialist van ABAB accountants en Kick Kotzias, directeur van Knegt Quality Tractors.

Afbeelding
HIP Award voor Manege Middenhof

De publieksprijs in deze categorie werd gewonnen door Pensionstal De Watertoren in Hardinxveld-Giessendam.

Afbeelding
HIP Award voor Pensionstal De Watertoren

De HIP AWARD voor de categorie publiciteit ging naar tv-producente Annette van Trigt. Annette is bekend van onder meer Studio Sport en ‘Met het oog op morgen’. Zij maakte de laatste jaren veel indruk met prachtige documentaires als ‘The story of Totilas’ en ‘Gouden Genen’. De zeer succesvolle film over Totilas werd in New York bekroond als beste internationale documentaire. Het bestuur van HIP is vol bewondering voor de wijze waarop van Trigt de hele kolom van de paardensector, kleine fokkers, gepassioneerde ruiters, trainers en de internationale topsport in beeld weet te brengen. Annette van Trigt kreeg haar HIP AWARD uit handen van Jan Cees Vogelaar, voorzitter van de Sectorraad Paarden.

Afbeelding
HIP Award voor Annette van Trigt

Anemone Horsetrucks kreeg de HIP AWARD in de categorie ‘toeleveranciers’. Het bedrijf van vader en zoon van Kooten biedt een one-stop-shop formule van aanschaf en financiering tot verzekering en onderhoud. Met die formule is Anemone Horsetrucks zeer succesvol. Paardenwagens van Anemone zijn inmiddels in veel landen van de wereld te vinden. Daarbij investeert de firma veel in sponsoring van de Nederlandse paardensport. De prijs werd uitgereikt door Bert Mertens, voorzitter van Stichting HIP

Afbeelding
HIP Award voor Anemone Horsetrucks


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: cam, Juliette61, laura22, Lisa_22, oscar1996, Ubermetrics, wemkelover en 9 bezoekers