Forums uitgelicht: [BRT]Buitenrijden, ruitervakanties en ...

Moderators: Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx, Essie73, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Daihyo

Berichten: 82692
Geregistreerd: 01-06-01

Forums uitgelicht: [BRT]Buitenrijden, ruitervakanties en ...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-08-18 10:29 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl
Bokt community

Afbeelding
Foto door Amanda

Paardensport bestaat uit diverse disciplines. Dressuur en springen zijn hiervan wel de bekendste disciplines, maar ook SGW, western en andere disciplines worden veel beoefend. Naast de sport maken veel bokkers ook wel eens een buitenrit. Er zijn zelfs bokkers die zelden een bak van dichtbij zien en alleen maar genieten van de prachtige omgeving tijdens buitenritten, vakanties of trektochten. Speciaal voor die ruiters en wandelaars is het forum Buitenrijden, ruitervakanties en trektochten, oftewel BRT.

Op BRT kun je vragen stellen, informatie zoeken en tips plaatsen die gaan over het op vakantie gaan met je paard, maar ook over het dagelijkse/wekelijkse buitenrijden. En dat er veel bokkers regelmatig buitenrijden blijkt wel uit de vele vragen die jullie stellen.
Afbeelding
Ook is er een Endomondo challenge: Bokkers Bokaal, waarbij de deelnemers streven naar het rijden van zoveel mogelijk kilometers in een jaar. Iedereen kan meedoen! Het gaat hierbij zeker niet om de competitie of de snelheid, maar ieder op zijn eigen tempo en afstand laten zien waar hij of zij rijdt.

Dat het Nederlandse landschap heel divers is blijkt wel uit de vele oortjesfoto's uit het topic [BRT] [HK][FOTO] Wat zie je op buitenrit? Met foto.. Laat eens zien waar jij het liefste buitenrijdt!

En niet alleen rijden, maar wandelend genieten van de omgeving kan natuurlijk ook. De wandelaars delen hun ervaring in het topic [BRT] Met 6 voeten op de grond – Wandelen met je paard/pony.

Naast het delen van foto's en de omgeving heeft BRT uiteraard ook een informatieve functie. Zo is alleen op buitenrit gaan niet voor iedereen vanzelfsprekend en zijn tips zeer welkom. En waar mag je in de zomer nog overdag het strand op met je paard?
Zoek je een buitenrijmaatje? Dan kun je dat hier vragen: [BRT] buitenritten.

BRT: een onmisbaar forum voor de liefhebbers van buitenrijden, vakanties en trektochten. Vind hier informatie, gelijkgestemden, buitenrijmaatjes en tips.

Gerelateerde topics:
[VN] Forums uitgelicht: In The Picture (ITP)
[VN] Forum uitgelicht: Paardenwelzijn
[VN] Forum uitgelicht: Fokkerij en afstamming.
[VN] Forum uitgelicht: Western


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie