Theo Fledderus blijft directeur KNHS

Moderators: Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx, Essie73, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 8815
Geregistreerd: 20-04-16

Theo Fledderus blijft directeur KNHS

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-08-18 10:17 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / KNHS
KNHS


Interim directeur Theo Fledderus, is door het KNHS-bestuur aangesteld als nieuw algemeen directeur van de KNHS. Hiermee is zijn interim opdracht omgezet naar een vaste aanstelling.

Bestuursvoorzitter Cees Roozemond: “In deze tijd van transities binnen de KNHS is het heel prettig om zo’n ervaren directeur aan het roer te hebben. We zijn dan ook erg blij dat we op deze wijze binnen de directie continuïteit en stabiliteit houden en dat met Theo aan het roer we de ingezette koers van de nieuwe meerjarenstrategie kunnen voortzetten.”

Theo Fledderus: “Ik heb de afgelopen maanden met veel plezier leiding gegeven aan de KNHS. Het is prachtige sport met een succesvolle sportbond met veel potentie. We zijn met elkaar aan het bouwen aan een stevig fundament voor de toekomst. Ik zie het als een mooie uitdaging om samen met alle medewerkers ook de volgende stap in deze transitie te zetten.”

Fledderus is tien jaar lang directeur bij NOC*NSF geweest en heeft daarna diverse interim directierollen vervuld bij meerdere sportbonden waaronder de KNSB en de Nederlandse Judobond. Daarvoor was hij werkzaam als secretaris-directeur bij een Waterschap en in eenzelfde functie bij de provincie Drenthe. Hij heeft een achtergrond in Nederlands Recht en Bestuurswetenschappen.


TurdusMerula

Berichten: 23657
Geregistreerd: 09-04-05

Re: Theo Fledderus blijft directeur KNHS

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-18 00:55

Ik ben benieuwd - tot nu toe lijkt de nieuwe meerjarenstrategie nog niet erg succesvol...

Op de hoogte blijven van paardgerelateerde activiteiten? Tips over houding en zit ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
paardplus.nl
Paardplus op Facebook

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: __Sannne, _Judith, BETUWE, Dancer, ElineHofi, Facebook, heino2006, Hootje, joydusty, KimDime, komone, leintje_, lobkew, maxim02, misslu, Selene_p, Shari_Becker, su72, xxIsaa en 33 bezoekers