Forums uitgelicht: In The Picture (ITP)

Moderators: Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx, Essie73, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Daihyo

Berichten: 82769
Geregistreerd: 01-06-01

Forums uitgelicht: In The Picture (ITP)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-07-18 10:36 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl
Bokt community

Afbeelding
Foto door Lifaya

Als paardenliefhebber zijn wij natuurlijk enorm trots op onze (bijrijd-/verzorg-/manege)paarden. Maar al te graag laten wij dit ook op Bokt zien. Speciaal daarvoor hebben we een aantal In The Picture (ITP)-fora op Bokt.

ITP kent de volgende onderdelen:

[ITP]In The Picture
ITP is te vinden onder het tabblad Kantine en is bedoeld voor alle leuke, mooie, lieve, wilde en sprookjesachtige foto's van je paard, waarbij de paarden niet aan het werk zijn onder het zadel, aan de hand of voor de kar.

[RT-HAW] Horses At Work
Het forum RT-HAW is te vinden onder het tabblad Informatief. HAW is bedoeld om foto's te tonen aan andere bokkers waarbij je paard getraind wordt of op een wedstrijd uitgebracht wordt en waar je werktechnisch commentaar op wilt. Anderen kunnen hier opbouwende kritiek geven en tips en aanwijzingen delen. Op RT-HAW kun je terecht met al je werkfoto's ongeacht welke dicipline je uitoefent. Je kunt op RT-HAW dus terecht voor werktechnische commentaar op je voltigefoto's, dressuurfoto's, TRECfoto's, springfoto's, westernfoto's, crossfoto's, endurancefoto's, longeerfoto's, menfoto's en grondwerkfoto's. Het grote verschil met de ITP fora is dat RT-HAW echt bedoeld is voor (opbouwend) rijtechnisch commentaar en ITP vooral bedoeld is om foto's te plaatsen maar je niet specifiek op zoek bent naar commentaar.

Afbeelding
Foto door Amanda
[KS-ITP] Kraamstal In The Picture
KS-ITP is bedoeld voor foto's van pasgeboren en opgroeiende veulens en hun moeders. Veulens tot de leeftijd van 12 maanden horen op KS-ITP. Vanaf 12 maanden horen ze op het gewone ITP forum.

[AR-ITP] Aangespannen Rijden In The Picture
AR-ITP is er om alle foto's van mennen, aangespannen rijden en alle tussenvormen te delen. Op dit forum is het naast leuke foto's plaatsen ook zeker gewenst om hulp en uitleg te bieden wat betreft mentechnieken en goed practices met betrekking tot het aangespannen rijden.

[VD-ITP] Vrijheidsdressuur In The Picture
Kent jouw paard leuke kunstjes als flemen, spaanse pas, steigeren of buigen? Dan is VD-ITP hét forum om hier foto's van te plaatsen. VD-ITP is bedoeld voor alle foto's van vrijheidsdressuur met je paard.

[SGW-ITP] SGW en Eventing In The Picture
Op SGW-ITP kun je al je foto’s plaatsen die betrekking hebben op de Samengestelde Wedstrijdsport. Je kunt hier een topic openen met een trainings- of wedstrijdverslag en foto's van jezelf. Ook fotografen die op een wedstrijd gefotografeerd hebben kunnen hier een topic aanmaken. Tevens kunnen hindernistopics hier geplaatst worden.

[TEN-ITP] Trec en Endurance In The Picture
TEN-ITP is bedoeld voor de combinaties die zich wagen aan de lange afstandsritten (Endurance) en behendigheid rondom het recreatief rijden (TREC). Hier kun je al je foto’s plaatsen die betrekking hebben op Endurance, Mendurance en TREC, zowel trainingen als wedstrijden.

[WN-ITP] Western In The Picture
WN-ITP kwam ook al aan bod in [VN] Forum uitgelicht: Western. Dit onderdeel van ITP is bedoeld voor alle foto's die betrekking hebben op de westernsport. Zowel op recreatief niveau als deelname aan shows of clinics.

Afbeelding
Foto door aniek1985

[EV-ITP] Evenementen In The Picture
Ben je op een nationaal of internationaal evenement geweest en heb je een leuk fotoverslag gemaakt? Dan kun je dit plaatsen op EV-ITP. Alle paardenevenementen kunnen hier geplaatst worden. Van regionale basissport tot internationale wedstrijden, van dressuur tot voltige. Maar ook foto's van grote evenementen als Horse Event of Equiday kunnen hier een plek krijgen.

[JITP] Jeugd In The Picture
JITP is speciaal voor de jeugd op Bokt. De leeftijdsgrens van JITP is 16 jaar. Alle bokkers die jonger zijn dan 16 jaar, moeten hier hun ITP-topics plaatsen. Waarom speciaal een ITP forum voor de jeugd? Omdat Bokt zo groot is en het gebleken is dat de jeugd graag zijn eigen aparte hoek heeft op Bokt hebben wij besloten om aan het Young Riders deel ook een JITP aan toe te voegen. Bovendien is dit forum niet openbaar, als je hier foto's plaatst zijn deze niet te vinden met Google.

SPR-ITP] Springen In The Picture
SPR-ITP is bedoeld voor alle leuke spingfoto's van je paard. Als je graag springfoto's wilt laten zien maar niet specifiek op zoek bent naar rijtechnisch commentaar kun je je foto's hier plaatsen. Op welk niveau dan ook. Van huppeltjes van 20cm tot internationaal niveau, alle springfoto's zijn hier welkom.

[RIJ-ITP] Rijden In The Picture
RIJ-ITP is bedoeld voor alle leuke rijfoto's van je paard. Als je graag rijfoto's wilt laten zien maar niet specifiek op zoek bent naar rijtechnisch commentaar kun je je foto's hier plaatsen, net als bosritfoto's, en alle andere rijfoto's die niet op de overige ITP-fora thuishoren. Het is dus niet verplicht om commentaar te geven op deze foto's, in tegenstelling tot RT-HAW.

Gerelateerde topics:
[VN] Forum uitgelicht: Paardenwelzijn
[VN] Forum uitgelicht: Fokkerij en afstamming.
[VN] Forum uitgelicht: Western


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BlogBeat, Googlebot, loveslimpie, misslu, nickee, nouklime, Radian6 en 5 bezoekers