Gewijzigd programma NK Dressuur, donderdag afgelast

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9162
Geregistreerd: 20-04-16

Gewijzigd programma NK Dressuur, donderdag afgelast

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-07-18 23:34 Tip de Nieuwsredactie

knhs
Dressuur

Afbeelding
NK Dressuur 2017. Foto door aniek1985

Op donderdag 26 en vrijdag 27 juli worden in Ermelo lokale temperaturen boven de 30 graden verwacht. Daarom heeft de KNHS samen met de organisator van het NK Dressuur besloten om, naast de reeds getroffen maatregelen, het programma van donderdag 26 juli af te gelasten en de rest van het programma te herzien.

Op vrijdag 27 juli is het ochtendprogramma van 6:30 – 12.00 uur, daarna vervolgt het programma om 18.00 uur. Dit betekent o.a. dat het NK Children en NK U25 nu op zaterdag en zondag verreden wordt. De EFO Totaal Talent is afgelast en ook de individuele Fryso Zadels-rubriek komt te vervallen, de Pas de Deux-rubriek voor Friese paarden op zaterdag gaat wel door. Het aangepaste tijdschema staat op http://www.nk-dressuur.nl > programma.

De organisatie treft nog meer maatregelen. “Er zijn overal op het terrein extra water- en schaduwplekken gecreëerd, zowel voor mensen als paarden,” vertelt Bas Verhoeven van V2 Facility. “Voor alle paarden, ook de dagdeelnemers, zijn stallen beschikbaar. Er worden twee speciale stallententen gebouwd, daarbij wordt gebruik gemaakt van opac-, niet licht doorlatende zeilen, waardoor het binnen circa 7 graden koeler is. Er zijn nevelinstallaties beschikbaar, zodat de deelnemers na de wedstrijden gelijk af kunnen koelen. Het is toegestaan om in zomertenue te starten en ook mogelijk om binnen los te rijden in de Beatrix- of Amaliahal.”

Lees hier meer over het advies aan KNHS-wedstrijdorganisaties.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: agee, annaburg, Bouwman4, esc, Kimmej, moonfish13, PetalBot, x_Rebecca en 13 bezoekers