Succesvol rentree Carambole in 1.55m Gross Viegeln

Moderators: Hanmar, Polly, EvelijnS, benangelique, Dani, Shanna, khirshanta

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5825
Geregistreerd: 20-04-16

Succesvol rentree Carambole in 1.55m Gross Viegeln

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-06-18 16:05 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / KWPN
Springen

Afbeelding
Willem Greve met Carambole. Foto: Nils Boeser


Carambole betrad dit weekend na lange tijd weer de ring op het hoogste niveau. Willem Greve stuurde de hengst naar de derde plek in de 1.55m rubriek in Gross Viegeln.

De Cassini-zoon was sinds vorig jaar geveld door een blessure, en ook Greve liep begin dit jaar een blessure op. Na foutloze ‘opwarmrondes’ in het 1.40m op donderdag en vrijdag, zadelde Greve de hengst voor de 1.55m rubriek. Carambole (v.Cassini I uit Normandie VI v.Concerto II, f: Jens Ritters, Krumstedt Duitsland) bleef wederom goed van het hout af en noteerde de derde tijd.

Esteban (v.Clinton) vierde
Heiner Ortmann sloot zich met een eveneens dubbel 0 resultaat als vierde aan in de rankings. Dit deed hij met de Clinton-zoon Esteban 25. De bruine ruin werd gefokt door Team Nijhof te Geesteren uit de merrie Victoria prest (v.Fuego du Prelet), die ook de internationale 1.45m springpaarden Cara Victoria (v.Chacco Blue) en Dexter (v.Clinton) bracht.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _KimmeL, Angie91, Gordy18, Ies_, Kimmie25501, Monique1963, monsterina, nikkietjuh, Oscar en 16 bezoekers