Drie keer een dubbele zege op 44e CSI Twente

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 8096
Geregistreerd: 20-04-16

Drie keer een dubbele zege op 44e CSI Twente

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-06-18 12:32 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / Persbericht
Springen

Afbeelding
Remmelt Hoekstra en Isa Tella. Foto: www.digishots.nlGEESTEREN – Op de eerste dag van de 44ste editie van het CSI Twente slaagden drie ruiters erin een dubbele zege te boeken. Ymke Ribbels deed dat in de klasse M, waarin de Eibergse met Gaby Warina zowel de rubriek over twee fasen als die bij het progressief springen naar haar hand zette. In de klasse L deden Remmelt Hoekstra met Isa Tella en Jan Gohl hetzelfde.

Over twee fasen ging Ymke Ribbels in groep 3 van de klasse M Wim Olde Hampsink met Harena MB en Nathalie Klaas met Lascia Stare vooraf. Op het progressieve traject waren Justine Ruiter met Benz en opnieuw Nathalie Klaas met Lascia Stare haar naaste achtervolgers.

Stijn Roelink won met Viva la Vi over twee fasen in groep 1, voor Tessa Hoeksema met El Vleut H en Linda Klaassen met Hidiene. Bij het progressief ging de winst naar Hoeksema en bleven Steven Veldhuis met Hayfa Pinacolada en Judith Vetker met Faith WV het dichtst bij haar in de buurt. Jan Diepman was de uitblinker in groep 3. Hij zegevierde over twee fasen met Honnarissa en werd derde met Honara. Rob Wiefferink eindigde met Ghianula A als tweede. In de progressieve rubriek werd Jan Diepman vervolgens achter Frank Buitenhuis met Guardian met Heavy Plot en Honarissa ook nog eens tweede en derde.

Jan Gohl won niet alleen beide proeven in groep 3 de klasse L, hij was met Niro Z ook tweemaal de snelste deelnemer van de dag in zijn klasse. Stijn Roelink finishte beide keren als tweede met Silverstone, de derde plekken waren voor Janneke Huttenhuis met Aha (twee fasen) en Gert van den Hof met Ibiza (progressief).

In groep 2 stond er geen maat op de Fries Remmelt Hoekstra, die beide rubrieken met overmacht won op Isa Tella. Over twee fasen verzekerden Ties Rothstegge met Iceman en Kim Bekhuis met Hugo van de Beekzijde zich van de volgprijzen, bij het progressief springen waren die voor Welmoed Lyklema met Idilian de la Nancy en Lammie Teunissen met Highfive. In groep 1 toonden Kim Karlsson met Avolino (twee fasen) en Gido Bruns met Selisa (progressief) zich superieure winnaars. In het eerste geval pakten Bas Haarhuis met Hamilton en Cristina Friedrich de tweede en derde prijs, in de volgende proef waren die voor Eva Geers met Hennessy en Jeanette Vlierman met Diesel.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 9988776655, gabyfedde, janneke_S, MDWStables, Piej, pollie1997, schuimpie, SemrushBot, TinkerLoves, weslyjune, xIrlijn en 18 bezoekers