Morgen eindpresentatie verrichtingsonderzoek KWPN

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5349
Geregistreerd: 20-04-16

Morgen eindpresentatie verrichtingsonderzoek KWPN

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-05-18 15:44 Tip de Nieuwsredactie

kwpn
Fokkerij, KWPN


Na 70 dagen is dan morgen het eindexamen van de hengsten die deelnemen aan het verrichtingsonderzoek. Iedereen is zaterdag vanaf 9.00 uur van harte welkom op het KWPN-centrum om het examen bij te wonen.

Elf driejarige en één vierjarige springhengst, zes driejarige en één vierjarige dressuurhengst en één Gelderse hengst gaan morgen een gooi doen naar het KWPN-dekbrevet. Deze week stonden de laatste tussenbeoordelingen op het programma. De hengst King of Action RV (v.Action Breaker) is door de eigenaar teruggetrokken uit het onderzoek.

Morgen verschijnen om 9.00 uur eerst de springhengsten in de baan, gevolgd door de springbeoordeling van de Gelderse hengst. Daarna volgt de bekendmaking van de uitslag en worden de goedgekeurde hengsten gehuldigd. Om circa 13.00 uur wordt gestart met de dressuurpresentatie van de Gelderse hengst en aansluitend is de beoordeling van de dressuurhengsten, gevolgd door de bekendmaking van de uitslag en de huldiging van deze hengsten. U bent van harte welkom om naar de eindpresentatie op het KWPN-centrum te komen kijken, de toegang is gratis.

Startlijst


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bregosi, hyppolyte, LeaFosz, rink, Yinka en 18 bezoekers