KWPN: Update verrichtingsonderzoek

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 8105
Geregistreerd: 20-04-16

KWPN: Update verrichtingsonderzoek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-05-18 22:11 Tip de Nieuwsredactie

kwpn
Fokkerij, KWPN


Het verrichtingsonderzoek is in volle gang. Zoals iedere week kwam gister de hengstenkeuringscommissie springen naar het KWPN-centrum. Alle springhengsten verschenen voor het oog van de hengstenkeuringscommissieleden. Vervolgens spraken zij met de eigenaren van de deelnemende hengsten. In overleg met de eigenaren van Envole Moi (v.Kraque Boom) is besloten het onderzoek te beeïndingen van deze vierjarige springhengst.

Vandaag kwam de hengstenkeuringscommissie dressuur en Gelders paard naar Ermelo. Ook met het mooie weer van deze week worden de hengsten rustig verder getraind en voorbereid op het eindexamen. Dit examen vindt al deze maand plaats, namelijk op zaterdag 26 mei.

Vandaag stond de tussenbeoordeling op het programma van zowel de dressuur- als Gelderse hengsten. Besloten is dat de Gelderse kampioen van de KWPN Stallion Show Karolus Magnus (v.Habanna) is doorverwezen naar het najaarsonderzoek. Ditzelfde geldt voor de dressuurhengst Kaiman (v.Dark Pleasure). Hierdoor staan er nog één driejarige Gelderse hengst en vijf driejarige dressuurhengsten op het KWPN-centrum. Bekijk hier alle deelnemende hengsten aan het verrichtingsonderzoek.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: PetalBot en 5 bezoekers