Petra van Ede Co-Champion Level 1 European Futurity

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 11088
Geregistreerd: 20-04-16

Petra van Ede Co-Champion Level 1 European Futurity

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-04-18 10:12

Westerntoday
Western

Afbeelding

Petra van Ede kwam vorig weekend aan start in de finale van de Open European Futurity. Met Cee U In Tinseltown reed ze een 213,5 en daarmee werd ze Co-Champion in level 1 en eindigde op een gedeelde derde plaats in level 2. Level 4 is gewonnen door Gennaro Lendi met Colonels Dancing Gun, score 226,5. Petra deelde de eerste plaats in level 1 en de derde plaats met Andrea Napolitano met Calimero Whiz. Beide besloten om voor co-championship te gaan i.p.v. een re-run.

In level 1 eindigde Quentin Galliere met Wimpy Special Gun op een 4de plaats met de score 210,5. In level 2 was de score van Quentin goed voor een tiende plaats. De level 2 finale is gewonnen door Adriano Meacci met Topsail Chic Dunit, score 214,5.

Helaas reed Roy van der Hoeven een 204 in de finale van level 3 met This Dun Is Spaton. Petra van Ede pakte nog een tiende plaats in level 3 met Cee U In Tinseltown. Level 3 is gewonnen door Lukas Czechowicz met SCG Piggiemove, score 221.

Tot aan de laatste start stond Dominik Reminder op de eerste plaats met Call Me Mr Voodoo met de score 223 in level 4. Maar Gennaro Lendi kwam als laatste aan start en pakte met de score 226,5 de titel. Hij won de Level 4 finale met Colonels Dancing Gun.

Ann Fonck heeft met Gunners Specialolena een 222 gereden in de finale en hiermee kwam ze op de vierde plaats. Met Dun A Lot A Dreamin reed ze een 219,5 en met Home Remedys een 217. Bernard Fonck kwam in de finale aan start met COPSBERRETTASHINE en met de score 219,5 was dat ook goed voor een gedeelde negende plaats. Dit geeft allemaal wel aan dat het een sterke en zware finale was.

Suzanne Scharroo kwam op vrijdag aan start in de Non Pro European Finale, maar helaas reed ze een score 201. Maar de score 216,5 in de voorronde biedt veel perspectief voor de toekomst! Piet Mestdagh pakte in Cremona nog een mooie Trophy in de Non Pro met zijn merrie Gunners Snappy Chic, score 217,5.

Klik hier voor de uitslagen.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Moondust, Vagabondo en 3 bezoekers