Primeur: Pop-up museum tijdens Paard & Koets

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5534
Geregistreerd: 20-04-16

Primeur: Pop-up museum tijdens Paard & Koets

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-04-18 15:03 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / KNHS
Evenement


Op 20, 21 en 22 april vindt Paard&Koets plaats bij Equestrian Centre De Peelbergen te Kronenberg, Limburg. Een primeur tijdens ’s werelds grootste mensportfeest: tijdens het evenement genieten bezoekers van een indrukwekkend ‘Pop-up Museum’ met prachtige rijtuigen. KNHS-leden profiteren van 25% korting op een entreekaart.

Naast de wereldtop uit de mensport is er op Paard&Koets dit jaar ook aandacht voor historische rijtuigen. Het Pop-up Museum is centraal gelegen op de beurs en is voor liefhebbers van authentiek gerij een waar feest. Evenals voorgaande jaren is Rijo Stables uit Weert weer aanwezig met een indrukwekkende collectie. Daarnaast verleent ook het Duitse ‘Kutschen Hansmeier’ zijn medewerking aan de totstandkoming van een mooie collectie in het Pop-up museum. Riny Rutjens, eigenaar van Rijo Stables, neemt enkele eyecatchers mee naar Kronenberg om ze te presenteren in het Pop-up Museum. Een van de rijtuigen die op de beurs te bezichtigen is, is de Summercoach van Mulbacher Paris. Het betreft een rijtuig voor acht personen, dat de optie biedt om met open of gesloten kap te rijden. Een ander prachtexemplaar is de Nederlandse Stanhop Pheaton, gebouwd door de firma Veth uit Arnhem. Het rijtuig is voorzien van de originele lampen. Een rijtuig dat tevens het benoemen waard is, is de Roogseat-Dogcar van de Engelse firma Hamshaw-Leicester met zeer mooi houtsnijwerk en flasch.

Paard&Koets
’s Werelds grootste mensportfeest vindt plaats op 20, 21 en 22 april. Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg is hét trefpunt voor alle menliefhebbers. Trainers en menners van het hoogste niveau presenteren een veelzijdige mix van wedstrijden, shows, voorlichting en leerzame clinics. Kijk voor meer informatie op http://www.paardenkoets.nl.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: iesjee, Lisette1987, madiekk, RosaJoep en 21 bezoekers