Vijfde plaats voor Gerco Schröder en Glock’s London in Miami

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10895
Geregistreerd: 20-04-16

Vijfde plaats voor Gerco Schröder en Glock’s London in Miami

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-04-18 00:20 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / Equnews
Springen

Afbeelding
Gerco Schröder met Glock's London. Foto: Richard Juilliart /FEI


Ook al waren er 61 starters in de GCL Miami Beach Final, maar drie van deze ruiters wisten foutloos te blijven in dit moeilijke parcours van Uliano Vezzani.

Met de elfjarige KWPN-hengst Charmeur (Numero Uno) was het uiteindelijk de Spanjaard Sergio Alvarez Moya die de overwinning haalde. Het duo vloog over de 1,50m-1,60m hoge hindernissen in 69,36 seconden, een kleine 0,21 seconde sneller dan de Ier Bertram Allen. Deze rekende op de BWP-ruin Gin Chin van het Lindenhof (Chin Chin). Jos Verlooy was met Caracas (Casall) de laatste foutloze en werd derde.

De vierde plaats was voor Edwina Tops Alexander. Met de KWPN-merrie California (l’Esprit) werd de Australische vierde met één strafpunt voor tijd met een totaal van 72,58 seconden. Onze landgenoot Gerco Schröder en Glock’s London (Nabab de Reve) werden vijfde voor Nederland in 72,6 seconden met een fout voor tijdsoverschrijding.

Leopold van Asten en VDL Groep Miss Untouchable (Chacco Blue) werden vijftiende met vier strafpunten in een snelle 68,45 seconden.

In de teamranking staan de Prague Lions van Gerco Schröder en Anna Kellnerova nu aan de leiding. De Tsjechische verzamelde in beide rondes één strafpunt voor tijd met Classic (Armitage). Schröder en Glock’s London (Nabab de Reve) voegden aan hun vijf punten van de eerste ronde nu dus een punt toe. De tweede plaats is voor Valkenswaard United van Alberto Zorzi en Bertram Allen met een totaal van 10 punten, de Monaco Aces van Jérôme Guery en Julien Epaillard volgen met 14 punten.

Klik hier voor alle resultaten.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: FromNorway, Galja, Nanne, Vinny12511, WendyShet, wilson en 8 bezoekers