Edward Gal in top 10 Wereldranglijst dressuur

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10882
Geregistreerd: 20-04-16

Edward Gal in top 10 Wereldranglijst dressuur

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-04-18 19:35 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / Equnews
Dressuur

Afbeelding
Edward Gal met Glock's Zonik. Foto: Digishots /FEI


Een nieuwe maand brengt een nieuwe ranking. Bij de dressuurruiters blijft Isabell Werth aan de leiding met Weihegold Old. Samen met Emilio 107 ruilt de Duitse haar vijfde stek in voor de tweede plaats. Ze verwijst zo Sönke Rothenberger – de voormalige nummer twee van de wereld – naar de vierde plaats.

Cathrine Dufour houdt vast aan haar derde plaats met Atterupgaards Cassidy. De Amerikaans Laura Graves zakt eveneens één plaats met Verdades. Graves staat nu op de vijfde plaats.

De Nederlandse dressuurruiter Edward Gal deed goede zaken in ’s Hertogenbosch met zijn tweede plaats in de Grand Prix Freestyle met Glock’s Zonik N.O.P. Gal komt opnieuw de top 10 binnen. Zijn voormalige 19de stek ruilt hij in voor de 10de plaats. Ook Madeleine Witte-Vrees liet zich opvallen in maart. Haar prestaties met Cennin resulteerden in vier plaatsen voorwaarts naar de 14de plaats.

Klik hier voor de volledige ranking

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BlogBeat, Corelli, frutsel05, Furbie11, gonniee, heino2006, Maanlicht, Meert, nikkel, Radian6, Vinnie123 en 12 bezoekers