Bernoski en Dees sterk in KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10882
Geregistreerd: 20-04-16

Bernoski en Dees sterk in KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-03-18 08:55 Tip de Nieuwsredactie

knhs
Dressuur


Milou Dees en Robin Bernoski zijn de winnaars van de KNHS- Greenpoint Kostendrukkers Cup die werd georganiseerd door RSV De Cavalieren in Berkel Enschot. Bij de Young Riders kwamen Laura Quint en Carlijn Huberts op twee en drie. Milou Dees bleef Kimberly Pap en Annemijn Boogaard voor.


Voor zowel Dees als Bernoski was het de eerste keer dat zijn een competitiewedstrijd wonnen uit de KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup. De 19-jarige Robin Bernoski reed de bij het KWPN Goedgekeurde schimmelhengst Velasquez bij de Young Riders naar een score van ruim 70%. “De proef ging best netjes zonder grote haperingen. De afgelopen weken heb ik er hard aan gewerkt om hem iets meer voor me te kunnen houden en wat actiever. In de proef viel dat nog niet helemaal mee, zeker nu het in een keer warmer was na de koude periode. In grote lijn ben ik er best blij en tevreden mee.” Vlak achter Robin Bernoski eindigde zijn vriendin Laura Quint. “Het is leuk om dit samen te kunnen doen, en dan 1 en 2 worden, beter kan bijna niet”, vertelt de winnaar.

Junior Milou Dees was met een score van ruim 70% ook tevreden. “Al direct bij het inrijden liep het fijn. Hij werd wel wat heet, maar dat kon ik goed verwerken en natuurlijk waren er nog genoeg dingetjes om aan te werken.” Over haar 8-jarige paard Francesco vertelt Dees: “Hij wil altijd voor je werken en goed zijn best doen en in de proef geeft hij altijd nog net wat extra. Het zou super gaaf zijn om dit jaar het EK te mogen rijden, maar dat is afhankelijk van mijn resultaten, hard verder oefenen.”

Uitslag KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup Berkel-Enschot

Junioren
1. Milou Dees (Bodegraven) – Francesco, 70,2
2. Kimberly Pap (Nunspeet) - Vloet Victory, 70,1
3. Annemijn Boogaard (Borsele) - Fullspeed TC, 67,83

Young Riders
1. Robin Bernoski (Bleiswijk) – Velazquez, 70,54
2. Laura Quint (Nunspeet) – Edison, 70
3. Carlijn Huberts (Gassel) – Cupido, 67,6

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Dee_Es, Googlebot en 5 bezoekers