58 KWPN hengsten aangeleverd voor verrichtingsonderzoek

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5344
Geregistreerd: 20-04-16

58 KWPN hengsten aangeleverd voor verrichtingsonderzoek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-18 12:31 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / KWPN
Fokkerij

Afbeelding
Glock's Toto Jr. Foto: Aniek1985


Voor het voorjaarsonderzoek zijn 30 dressuur- en 28 springhengsten aangemeld. De tijdschema’s voor het aanleveren op 19 en 20 maart zijn nu bekend.

Op maandag 19 maart worden 26 driejarige dressuurhengsten verwacht, waaronder één die deelneemt op vrijwillige basis. Onder de aangewezen hengsten bevinden zich onder meer de kampioenskeuringshengsten Kenzo (v.Ferguson), Kevin (v.Dream Boy) en Kaiman (v.Dark Pleasure). Om 08.00 uur wordt begonnen met de beoordeling van de op vrijwillige basis deelnemende King Karim (v.Glock’s Toto Jr.), waarna vanaf 08.20 uur de aanlevering van de aangewezen driejarige dressuurhengsten zal beginnen. Vanaf 12.40 uur is het de beurt aan vier vierjarige dressuurhengsten, die bij goed gevolg zullen deelnemen aan de vijftigdagentest.

Springhengsten
Een dag later gaan de springhengsten van start. Om 12.30 uur wordt begonnen met de beoordeling van vier hengsten die deelnemen aan het vrijwillige onderzoek, en vanaf 13.40 uur is het de beurt aan de 22 aangewezen driejarigen. Onder hen de kampioenskeuringshengsten Key West (v.Tangelo van de Zuuthoeve), Kardinaal HX (v.Don Diablo HX), Kobalt (v.Modesto) en Kwik van de Zietfort (v.F-One USA). Om 17.30 uur wordt afgesloten met de zadelpresentatie van twee vierjarige springhengsten. Na de zadelpresentatie van iedere hengst volgt direct aansluitend de klinische keuring, waarna de hengsten bij akkoord een stal op het KWPN-centrum zullen innemen.

Bekijk hier het tijdschema voor 19 maart (dressuurhengsten) en hier voor 20 maart (springhengsten).


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Lanoca en 23 bezoekers