Sanne Thijssen hervat wedstijdprogramma op CSI de Peelbergen

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5332
Geregistreerd: 20-04-16

Sanne Thijssen hervat wedstijdprogramma op CSI de Peelbergen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-02-18 18:24 Tip de Nieuwsredactie

persbericht Equestrian Centre de Peelbergen
Springen

Afbeelding
Sanne Thijssen met Expert. Foto: Equitext

Van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari komen ruiters met 25 verschillende nationaliteiten aan de start op het Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg. Een van de Nederlandse amazones die zich heeft ingeschreven, is meer dan verheugd dat zij deel kan nemen aan het internationale springconcours. De Limburgse Sanne Thijssen kan na het opheffen van de door de FEI opgelegde schorsing weer aan de bak.

“Gelukkig maar”, begint Sanne Thijssen. “CSI Kronenberg stond al wel op mijn planning, maar door de schorsing heb ik wel met wat paarden moeten schuiven. Dat vond de organisatie geen probleem. Een van de paarden die ik meeneem, Stippel, zal nu in de Peelbergen de dikke proeven lopen ter voorbereiding op Indoor Brabant. Anders had ik hem meegenomen naar Neumunster, maar dat was vorig weekend geen optie.”

Skivakantie
Door de schorsing kon de springamazone uit Sevenum niet starten in het Duitse Neumunster. Ze maakte van de nood een deugd. “Ik zou eigenlijk maar twee dagen gaan skiën en daarna doorreizen naar Neumunster. Nu heb ik er een paar dagen extra skiën aan vastgeplakt. Dat was opzicht leuk, maar al het geregel en gebel om de schorsing, die onterecht bleek, op te heffen was natuurlijk geen pretje. Uiteindelijk is het nog vlot gegaan en kan ik gelukkig weer gewoon op concours”, aldus Thijssen, waarvan de familie met Stal Thijssen te boek staat als een van de founders van het ECdP.

Extra prijzengeld
Op het CSI in Kronenberg, waar deze editie bijna 10.000,- extra prijzengeld te winnen valt , verschijnen naast Sanne, haar zusje Mel en vader Leon meerdere Hollandse topruiters ten tonele. Uit het Oosten van het land komen Gerco Schröder en Hendrik-Jan Schuttert aan de start, terwijl voor de Provincie Limburg de neven Hendrix en Aniek Poels van de partij zijn. De Internationale garde bestaat onder andere uit ruiters afkomstig uit Amerika, Zuid-Afrika, China, Australië en Argentinië. De deelnemerslijsten laten wederom veel Duitse combinaties zien met onder andere Olympisch amazone Katharina Offel.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 10 bezoekers