Fleau de Baian (Jazz x Ulft) naar Attestkeuring KWPN

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10882
Geregistreerd: 20-04-16

Fleau de Baian (Jazz x Ulft) naar Attestkeuring KWPN

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-02-18 08:46 Tip de Nieuwsredactie

KWPN
Fokkerij, KWPN

Afbeelding
Adelinde Cornelissen en Fleau de Baian op Jumping Amsterdam. Foto door Marjoow

Dinsdag 20 februari vindt de attestkeuring plaats op het KWPN-centrum. Op de attestkeuring kunnen hengsten die wegens omstandigheden niet deel konden nemen aan de eerste, tweede of derde bezichtiging worden gepresenteerd.

Om 8 uur wordt gestart met de driejarige springhengsten, hiervoor zijn twee hengsten aangemeld. Aansluitend vindt om circa half 9 de attestkeuring plaats voor de dressuurhengsten, waarvoor vijf driejarige hengsten zijn opgegeven. Vervolgens zal de achtjarige Fleau de Baian (Jazz x Ulft) van Adelinde Cornelissen en Gerard Korbeld zijn opwachting maken voor de derde bezichtiging. De door de familie Beijer uit Boven-Leeuwen gefokte Fleau de Baian is de volle broer van Adelinde’s topper Parzival die na een indrukwekkende carrière vorig jaar maart afscheid nam van de sport. De goedgekeurde Totilas-zoon Governor STR komt ook uit deze stam die teruggaat op Parzivals moeder Fidora.

Ook kunnen eigenaren van hengsten die ergens in het selectieproces zijn afgewezen, hun hengst aanbieden voor de herkeuring. Hiervoor is één dressuurhengst aangemeld, deze zal rond 10.00 worden voorgesteld aan de Herkeuringscommissie dressuur.

Klik hier voor de startlijst.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: crazyy_caro, Eliine, Googlebot, Jet_33, Kaatje_S, majemalo, Naskapower, SsSimonee en 13 bezoekers