Gerco Schröder toont perfectie in Glock’s Perfection Tour

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10663
Geregistreerd: 20-04-16

Gerco Schröder toont perfectie in Glock’s Perfection Tour

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-02-18 15:21 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / Equnews
Springen

Afbeelding
Gerco Schröder met Glock's Dobelensky. Foto: Marjoow


In Oostenrijk werd vandaag de Glock’s Perfection Tour verreden, een driester rubriek op een hoogte van 1m45. Hier was er winst voor Glock’s eigen ruiter Gerco Schröder die met de tienjarige KWPN hengst Glock’s Dobelensky (v. Cornet Obolensky) naar de winst wist te rijden in deze twee-fasen competitie in een tijd van 35.18 seconden.

Hij verwees daarmee de Zwitser Martin Fuchs naar een tweede plaats die hier met Chica B Z (v. Canturano) naar een tijd wist te rijden van 37.66 seconden. De Zweedse amazone Malin Baryard-Johnsson noteerde met haar H&M Cue Channa (v. Cardento) een derde plaats door in 41.51 seconden door de finish te rijden. De overige top vijf bestond nog uit een vierde plaats voor de Poolse ruiter Andrzej Oplatek die met Copperfield (v. Contendro I) een strafpunt voor tijd aangerekend kreeg. Dit overkwam ook de Oostenrijkse Gerfried Puck met Bionda 3 (v. Phin Phin) die de vijfde plaats voor haar rekening nam.
Ruben Romp noteerde met Dundalk (v. Ard VDL Douglas) in de tweede fase 4 strafpunten en behaalde zo een zevende plaats.

Small Tour Final
In de Small Tour Finale stond er een accumulator rubriek met joker op het programma op een hoogte van 1m20. Hier was er winst voor Iris de Paauw met haar Eager, een negenjarige Concorde nakomeling, met wie ze de 65 punten wist te behalen in de snelste tijd van 48.83 seconden. Daarmee bleef ze voor op de Oostenrijkse Ludovica Goess-Saurau die met Knightfield Ella naar de tweede plaats wist te rijden in 49.45 seconden. De derde plaats was er voor Molly Orhstrom in het zadel van Jimy die hier in 50.63 seconden een foutloos parcours sprongen.

Klik hier voor alle resultaten

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot en 4 bezoekers