Winst voor Hosmar en Vermeulen in Para Dressuur Trophy

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10882
Geregistreerd: 20-04-16

Winst voor Hosmar en Vermeulen in Para Dressuur Trophy

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-01-18 21:16 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl / KNHS
Para Dressuur
Persbericht

Afbeelding
Demi Vermeulen. Foto: KNHS


Ermelo (KNHS) – In Manege Den Esch in Zuidwolde werd vandaag de tweede selectiewedstrijd verreden van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy. De organisatie was daarbij in goede handen van de Milleniumruiters. Winnaars werden Frank Hosmar en Demi Vermeulen die beide twee proeven op hun naam schreven.

Tijdens de selectiewedstrijden rijden de Grades IV en V en de Grades I, II en III in handicap. In de strijd van Grade IV en V was Frank Hosmar ongenaakbaar. Hij werd in beide proeven eerste en tweede. De winst haalde hij met zijn vertrouwde Alphaville N.O.P. en de tweede plek met zijn jongere talentvolle Guetta.

Net als tijdens de eerste selectiewedstrijd in Hellendoorn won Demi Vermeulen met haar Ciska II ook nu beide proeven. Op plaats twee voormalig Talent van het Jaar Rixt van der Horst die sinds een maand de beschikking heeft over een nieuw paard. Deze Findsley is een zevenjarige merrie van de hengst Belissimo. Rixt was na afloop zeer tevreden over de prestaties van haar nieuwe troef. “Ik rijd haar pas sinds vier weken en we hadden haar nu vooral meegenomen om uit te proberen. Ze was echt heel braaf, we zullen haar nog een paar keer meenemen en dan kijken hoe we verder gaan. Natuurlijk waren er best nog wat mis-communicaties, maar voor nu ben ik heel blij. Ik heb Findsley op lease basis ter beschikking van Lisa Sanders. Het uiteindelijke doel zijn de Paralympics in Tokyo.”

Ook bondscoach Joyce Heuitink was aanwezig in Zuidwolde. “Het was een kwalitatief goed deelnemersveld en er waren een paar fijne nieuwe paarden in beeld”, laat Heutink weten. De bondscoach doelde daarbij op paarden van Hosmar, Vermeulen en Van der Horst. “Guetta van Frank Hosmar, heeft veel uitstraling, techniek en souplesse. Demi Vermeulen heeft aan Ciska II een ervaren paard met veel gummi in draf en een mooi front en daarbij goede begeleiding van Femke Beljon. Rixt van der Horst is nog maar een maand een combinatie met haar paard, maar het is nu al een elegante sympathieke verschijning. Het is een paard met een hele goede stap en veel ruimte en afdruk.”

Via de nu verreden selectiewedstrijden worden de beste acht combinatie geselecteerd voor de kwalificatiewedstrijd op vrijdag 26 januari tijdens Jumping Amsterdam. De volledige deelnemerslijst voor deze kwalificatiewedstrijd zal zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden.

Kijk hier voor meer informatie en bepaling van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy.

Uitslag KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy Zuidwolde

Grade IV en V Team test Individuele proef
1. Frank Hosmar (Haarle) – Alphaville N.O.P. 71.34% 74.11%
2. Frank Hosmar (Haarle) – Guetta 69.94% 71.67%

Grade I, II en III
1. Demi Vermeulen (Zevenaar) – Ciska II 71.4% 71.18%
2. Rixt van der Horst (Nistelrode) – Findsley 70.29% 69.85%

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


PaysBas

Berichten: 4995
Geregistreerd: 18-08-04
Woonplaats: Somewhere

Re: Winst voor Hosmar en Vermeulen in Para Dressuur Trophy

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-18 09:30

Hoe gaat het met Estee Gerritsen eigenlijk?

KNHS ZAL DE KOSTEN OP DE LEDEN VERHALEN wij zwijgt stemt toe dus WEES SLIM—> https://petities.nl/petitions/wij-wille ... ?locale=nl

Sinterklaas & Zwarte Piet zijn onderdeel van de Nederlandse cultuur. En nee ik ben geen racist. Racisme staat compleet los van dit oer-Hollandse feest.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Sinterklaas

Bayazo

Berichten: 961
Geregistreerd: 09-03-02
Woonplaats: Emmen

Re: Winst voor Hosmar en Vermeulen in Para Dressuur Trophy

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-18 11:49

Estee heeft een nieuw paard en is ook alweer gestart !

Kijk ook eens bij mijn paardenboeken op marktplaats : https://www.marktplaats.nl/mymp/verkopen/index.html


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ComscoreBot, Drico, fransje23, henshem, Lotje033, shirleyp, Vagabondo, Verity, willemijn_T, xMadelene9 en 16 bezoekers